Τραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση της 19χρονης Anastasia Tutik και του 18χρονου φίλου της Miguel που έπεσαν από το μπαλκόνι και σκοτώθηκαν την ώρα που έκαναν σεξ στο κτιριακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Knights Tower του Deptford στο νότιο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Βρετανική Guardian, οι δύο νέοι έκαναν σεξ στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 6ο όροφο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκαν στο κενό.


Ο 32χρονος  Samson Oguntayo  έβλεπαν εκείνη την ώρα τηλεόραση όταν με την άκρη του ματιού τους εντόπισαν το ζευγάρι στο απέναντι μπαλκόνι να κάνει σεξ. "Ηταν ένας άνδρας και μια γυναίκα στο μπαλκόνι. Κάθονταν, χοροπηδούσαν, φιλιούνταν, ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους. Κάποια στιγμή το αγόρι σήκωσε την κοπέλα και την ακούμπησε στα κάγκελα. Εκείνη τύλιξε τα χέρια της στο λαιμό του. Στη συνέχεια ήρθαν οι φίλοι τους στο μπαλκόνι και διέκοψαν. Μπήκαν για λίγο μέσα. Υστερα, όμως, από 10 λεπτά βγήκαν ξανά και κάθησαν στα κάγκελα όπως την προηγούμενη φορά. Ξαφνικά έπεσαν στο κενό. Δεν ξέρω αν γλίστρισε η κοπέλα ή ο άνδρας την έσπρωξε κατά λάθος προς τα πίσω. Στη συνέχεια ακούστηκε μια κραυγή και ένας δυνατός γδούπος. Ηταν σκοτεινά δεν μπορούσαμε να δούμε. Εγώ κάλεσα το ασθενοφόρο και η σύντροφός μου πήγε κάτω για να δει τι ακριβώς είχε συμβει", καταλήγει το news247.