Με τη Συμπλήρωση ενός χρόνου Ελεύθερης,  Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ και  ΕΡΑ Πάτρας  οι Εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας  και η Μόνιμη  Συνέλευση Αλληλέγγυων ΕΡΤ - ΕΡΑ  διοργανώνουν  την Τετάρτη 11 Ιούνη 2014, στο Προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας - στο Δασύλλιο, ώρα 9 μμ  Πολιτική  και Μουσική  Γιορτή με ρεφενέ κουζίνα.

Συμμετέχουν: Η Ρεμπέτικη Ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ο  Κώστας Παναγόπουλος Το Μεγάλο Χορευτικό του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν: "Συμπληρώνεται ένας ολόκληρος χρόνος από την Τρίτη 11η Ιουνίου 2013,    που η κυβέρνηση - πειθήνιο όργανο της  βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής -, έριξε μαύρο στην ΕΡΤ και στην ΕΡΑ Πάτρας.  Η απόφαση των εργαζομένων,  με την υποστήριξη ενός ισχυρού  κύματος  αλληλεγγύης, ήταν μία:  Να  παραμείνει  η ΕΡΤ  και οι  19 περιφερειακοί ρ/σ ανοιχτοί     ελεύθερο βήμα δημοκρατίας, κοινωνικής  αλληλεγγύης και αντίστασης.

Γιορτάζουμε  τους κοινούς  αγώνες ενός  ολόκληρου χρόνου και δηλώνουμε  την απόφασή μας: Να παραμείνει η ΕΡΤ ανοιχτή  Να διατηρηθεί και στο μέλλον δημόσια και αυτοδιαχειριζόμενη. Να συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη.  Σας καλούμε στην πολιτική -  μουσική γιορτή της Τετάρτης 11 Ιούνη 2014,  Στο Δασύλλιο , ώρα 9 μμ".