Σήμερα μετά τα μεσάvυχτα θα παρακολουθήσουμε στο Star Channel πανελλαδικά για πρώτη φορά την 10η διοργάνωση του ''The Battle''.

Συνεχίζοντας την στενή συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού STAR με την εταιρία one2, το The Battle 10 που διεξήχθη στην Πάτρα θα προβληθεί ολόκληρο σε μαγνητοσκόπηση στις 9 Ιουνίου στις 00.10'.

Όσοι δεν κατάφεραν να απολαύσουν από κοντά τους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εντυπωσιακά νοκ άουτ του Μιχάλη Αρναούτη και του Τάσου Μπερδέση, τις σκληρές μάχες K1 & ΜΜΑ και τις υπόλοιπες Ελληνικές αναμετρήσεις.

Να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν πως η παρουσία του ΜΜΑ στο πρόγραμμα καθιστά απαγορευτική την προβολή του σε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας βάση των διατάξεων που έχει θεσπίσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Το STAR που είναι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές δεσμεύεται από αυτές τις διατάξεις, πράγμα που δεν ισχύει για συνδρομητικούς ή περιφερειακούς-πειρατικούς σταθμούς.

Συμφέρον όλων όσοι ασχολούνται σοβαρά με το χώρο είναι η μετάδοση να συνοδευτεί και από υψηλά νούμερα τηλεθέασης ώστε και άλλα κανάλια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ εμβέλειας να εντάξουν μαχητικά events στο πρόγραμμα τους.

Το κανάλι μετά την πρώτη επιτυχημένη προβολή του ''Τhe Battle 9 – EFL'', αυτή τη φορά αποφάσισε να μεταδόσει όλους τους αγώνες της main card της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο ''Δημήτρης Τόφαλος'' στην Πάτρα.

Εκφωνητής των αγώνων θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ενώ στο σχόλιο θα βρίσκονται οι Γιάννης Αηδινιώτης και Παναγιώτης Σγαρδέλης.

Συγκεκριμένα οι τηλεθεατές θα δουν τους παρακάτω αγώνες :

Πυγμαχία σε 10 γύρους των 3 λεπτών :

Μιχάλης Αρναούτης (Ελλάδα) vs Andrei Staliarchuk (Λευκορωσία)


Πυγμαχία σε 6 γύρους των 3 λεπτών :

Τάσος Μπερδέσης (Ελλάδα) vs Haris Colakovic (Σερβία)


Kick Boxing σε 3 γύρους των 3 λεπτών :

Αντώνης Τζώρος (Ελλάδα) vs Ricu Beleniuc (Ιταλία)


Kick Boxing σε 3 γύρους των 3 λεπτών :

Χάρης Γκάζης vs Μάριος Πασάι

Kick Boxing σε 3 γύρους των 3 λεπτών :

Βίκτωρας Νικολόπουλος vs Αλέξανδρος Σέρτσας
MMA

Δημήτρης Καραγιώργος vs Γιώργος Φούντας


To νοκ άουτ του Τάσου Μπερδέση στο ''The Battle 10''