Την αχαϊκή πρωτεύουσα επέλεξε ο μεγάλος καλλιτέχνης για να κλείσει την φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία που ξεκινάει στις 16 του μήνα από την Κρήτη

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία με τίτλο «Πάντα εδώ».

Ο αγαπημένος σε όλους Βασίλης, ο αιώνιος έφηβος με την σφεντόνα του, ο κουρσάρος των ονείρων μας και της ελληνικής ροκ σκηνής, πραγματοποιεί και φέτος την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα για να τραγουδήσει σε ένα κοινό που όσο χρόνια και αν περάσουν διψάει για τα τραγούδια του.

Διψάει για τα τραγούδια του γιατί είναι διαχρονικά, όσο διαχρονικός είναι εκείνος και το κοινό του, όλων των ηλικιών, άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει με την φωνή του. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι «Πάντα εδώ» για αυτούς και για μας!

Στην Πάτρα βέβαια θα αργήσει να έρθει φέτος το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια θα έρθει τον Σεπτέμβριο, στις 8 του μήνα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, σε μία συναυλία που θα γίνει στο Κάστρο.

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν βρίσκει για ακόμα μία φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον δρόμο, μαζί με την κιθάρα του. Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης  διατηρεί στο πέρασμα των χρόνων φλογερή την σκηνική του παρουσία. Τον περιμένουμε έτσι για ακόμα μία φορά με ανυπομονησία.

Να σημειωθεί ότι η περιοδεία του «Πάντα εδώ» ξεκινά στις 16 Ιουνίου στο Ηράκλειο της Κρήτης στο Θέατρο Τεχνόπολις και ολοκληρώνεται με την συναυλία του στην Πάτρα.40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΗΒΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ LIVE ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 20-6-2013


Βασίλης Παπακωνσταντίνου - 40 χρόνια έφηβος - Τεγέα, 17.08.2013 (HD)


Βασιλης Παπακωνσταντινου- 40 Χρονια Εφηβος -live at thessaloniki 08072013093