1. Σε αγγίζει από τη μέση και προσπαθεί αν σε φέρει πιο κοντά στο σώμα του. Δεν σημαίνει πως κάθε σωματική επαφή είναι ένδειξη φλερτ, αλλά η μέση είναι ένα σημείο που αποκαλύπτει οικειότητα και έλξη.

2. Δεν είναι και πολύ έξυπνος στον τρόπο που προσπαθεί να ζητήσει το τηλέφωνο σου. Έχει ένα καταπληκτικό video να σου στείλει με κάτι που έκανε η γάτα του. Θέλει να σου στείλει μια φωτογραφία που τράβηξε με όλη την παρέα. Και γιατί δεν στα δείχνει τώρα;

3. Χαίρεται λίγο περισσότερο από το φυσιολογικό όταν ανακαλύπτει ότι σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Του είπες ότι είδες τους Kasabian live περισσότερες από εκείνον και κάνει λες και του αποκάλυψες τη θεραπεία για τον καρκίνο. Πιθανότατα σκέφτηκε ότι θα γίνεται ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

4. Σου ψιθυρίζει. Οι άντρες που σε θέλουν δεν μιλούν ποτέ με δυνατή φωνή. Έτσι λέει η επιστήμη. Ακόμα και αν είστε σε club, εκείνος πλησιάζει στο αυτάκι σου και σου μιλάει χαμηλόφωνα. Σημάδι αλάνθαστο.

5. Δεν φεύγει από κοντά σου. Δεν είναι επαγγελματίας stalker αλλά απλά δεν τον απασχολεί κανένας άλλος στο δωμάτιο. Αν του πιάνουν οι φίλοι το συζήτηση και εκείνος την αποφεύγει για να μπορεί να μιλάει μαζί σου να είσαι σίγουρη ότι σε βλέπει ερωτικά και μόνο.

6. Κάνει πολλά σεξουαλικά αστεία. Αυτό είναι λιγάκι περίεργο. Αν το παρατραβήξει τότε θα καταντήσει απωθητικός, αν, όμως, δεν είναι προσβλητικός τότε θέλει να δει αν είσαι άνετη στη σκέψη εκείνου και σεξ. Ίσως απόψε;

8. Σου κλείνει το μάτι με νόημα. Το κλείσιμο του ματιού είναι πάντα σημάδι φλερτ. Εκτός και αν έχει κάποιο τικ..., καταλήγει το queen.