Αρκετά δύσκολη αποδείχθηκε η χθεσινή μέρα, πέρασε το no goal της Σλοβενίας και “έσπασαν” η νίκη από ημίχρονο της Αγγλίας που κόλλησε στο 0-0 με τη Ονδούρα και το over των Βέλγων.


Το σημερινό πρόγραμμα δεν παρουσιάζει κάτι ενδιαφέρον στοιχηματικά, γι'αυτό και θ'ασχοληθούμε με μακροχρόνια στοιχήματα για το Μουντιάλ.

Ξεκινάμε με την κατάκτηση του Μουντιάλ όπου δικαίως η Βραζιλία προσφέρεται ως φαβορί σε απόδοση 4.00. Αρκετό ποντάρισμα δέχεται και η Αργεντινή στο 5.25, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η Γερμανία που μετά τον τραυματισμό του Μάρκο Ρόις έχασε ένα πολύτιμο επιθετικό “εργαλείο”. Η απόδοση των πάντσερ προσφέρεται στο 6.50.

Στους πρώτους σκόρερ, οι Μπενζεμά στο 20.00, Ιγκουαϊν στο 17.00 και Κλόζε στο 41.00 είναι “έξυπνες” επιλογές.

Περνάμε στους ομίλους. Στο πρώτο γκρουπ, το Μεξικό έχει την ποιότητα και σε συνδυασμό και με τις καιρικές συνθήκες μπορεί να περάσει πίσω από τη Βραζιλία. Οι Αζτέκοι να είναι η καλύτερη ομάδα της Βόρειας Αμερικής έχει απόδοση 1.90 στη Mybet και το στοίχημα έχει αξία αν λάβουμε υπ'οψιν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να μπουν “σφήνα” σε Γερμανία και Πορτογαλία για να προκριθούν.

Παίξε στη Μybet και πάρε μπόνους 100% εώς 100€ για το Μουντιάλ!

Στο δεύτερο όμιλο, ο αποκλεισμός της Χιλής έχει απόδοση 1.67 , ενώ ο Φαν Πέρσι να αναδειχθεί 1ος σκόρερ της Ολλανδίας πληρώνει 2.50.

Στο 3ο γκρουπ, όπου μετέχει και η εθνική μας ομάδα, δεν υπάρχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για τους “εχθρούς” της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, να τερματίσει η Ελλάδα τελευταία στον όμιλο, πληρώνει 2.50.

Στον 4ο όμιλο, να αναδειχθεί ο Σουάρεζ πρώτος σκόρερ της Ουρουγουάης έχει απόδοση 2.50. Ελκυστική η απόδοση στο 2.85, να προκριθούν (όχι φόρκαστ) Ιταλία και Αγγλία στους “16”.

Το 5ο γκρουπ το προσπερνάμε και πάμε στον πολύ ενδιαφέρον 6ο όμιλο. Η Βοσνία έχει πάρει δικαιολογημένα πολύ ποντάρισμα στα ειδικά στοιχήματα και μπορεί να προκριθεί πίσω από την Αργεντινή αφήνοντας εκτός Νιγηρία και Ιράν. Το φόρκαστ (1η-2η) Αργεντινή – Βοσνία προσφέρεται στο 2.30, να προκριθεί η Βοσνία πληρώνει 1.80 και ο Τζέκο 1ος σκόρερ της Βοσνίας 2.50.

Στον 7ο όμιλο δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κλείνουμε με τον 8ο. Το Βέλγιο είναι το πλέον δημοφιλές αουτσάιντερ στο Μουντιάλ, διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του και μπορεί να φτάσει μακριά στο θεσμό. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης από την έμπειρη Ρωσία όμως έχει μεγάλη αξία στο 3.10.

Περισσότερα μακροχρόνια στοιχήματα και η τελική μας διαλογή στο Foxbet.gr!