Το THE BATTLE 10 της Πάτρας με main eventers τους Μιχάλη Αρναούτη και Τάσο Μπερδέση θα μεταδοθεί σε πρώτη πανελληνιά τηλεοπτική μετάδοση αυτή τη Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 00.10' στο STAR.

To επιτυχημένο show με τους δυνατούς αγώνες το THE BATTLE X πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Δημήτριος Τόφαλος" με τον Πατρινό Tάσο Μπερδέση να κερδίζει τον αντίπαλο του, με ένα δυνατό νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο. 

Επίσης και ο Μιχάλης Αρναούτης κέρδισε τον Andrei Staliarchuk με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

Όσοι δεν ήταν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα όσα εκτυλίχθηκαν ενώ όσοι ήταν "παρών" θα ξαναδούν μια εκδήλωση που αν μη τι άλλο προάγει τον αθλητισμό στην χώρα μας!

 


To νοκ άουτ του Τάσου Μπερδέση στο ''The Battle 10''

Ο "Pale" πρώτη επιλογή των τηλεθεατών!

Παίρνει θέση μάχης ξανά στη main card του THE BATTLE 11 - EFL και αυτό ήταν η απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού.

Πολλοί τηλεθεατές του STAR έστειλαν μηνύματα κατά την προβολή του THE BATTLE 9 και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το ΚΟ αστραπή του Έλληνα mma fighter. Ζήτησαν μάλιστα από τους υπευθύνους να τον ξαναδούν!

Αυτός ο "ωραίος πονοκέφαλος" για τους matchmakers φέρνει ξανά σε superfight της main card το "Pale" και αναμένεται το όνομα του αντίπαλου του.

Ο αγώνας ήταν σκέψη του κ. Νταουκακη να γινει belt fight, αλλά οι αθλητές Μωρούλης,  Ζουράμπι, Νικολακόπουλος που ήταν οι επικρατέστεροι δηλώσαν εκτός προπονήσεων η' τραυματίες και αυτό το παιχνίδι αναμένεται να γινει στο THE BATTLE - EFL 12.