Τρεις Πατρινές μπάντες παίρνουν μέρος στην μεγάλη μουσική εκδήλωση που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων

To Schoolwave festival πλησιάζει και ο ρυθμός της μουσικής ανεβαίνει!

Το «10ο Schoolwave festival» θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων στην Αθήνα, στις αρχές Ιουλίου (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβή ημερομηνία) και η παρουσία της Πάτρας θα είναι έντονη και φέτος πάνω στη μουσική σκηνή.

Τρία συγκροτήματα από την Πάτρα πρόκειται να δώσουν το παρών από 24 συνολικά που θα ανέβουν για να παίξουν, στο μεγαλύτερο μουσικό event πανελληνίως για μαθητές και φοιτητές. Τα τρία συγκροτήματα αυτά όπως έχει γράψει και πάλι το patrasevents.gr είναι οι Nicks, οι Manhattan Project και οι Tourlou the band.

Τα Πατρινά σχήματα κατάφεραν και κέρδισαν μία θέση για την τελική φάση του φεστιβάλ στις ακροάσεις που έγιναν τον περασμένο χειμώνα στην Αθήνα, ξεχωρίζοντας από ένα σύνολο 84 συγκροτημάτων που έδωσαν το παρών.

Απέδειξαν έτσι ότι η Πάτρα έχει μία πλούσια παράδοση που συνεχίζεται στον χώρο της εναλλακτικής μουσικής,  καθώς πολλά ερασιτεχνικά συγκροτήματα και μπάντες έχουν τις αξιώσεις να βγουν στο προσκήνιο.


Tο Schoolwave festival δίνει την ευκαιρία σε μαθητικά και φοιτητικά σχήματα να κάνουν την εμφάνιση τους και να ακουστούν στο πανελλήνιο, μπροστά σε ένα ακροατήριο που κάθε χρόνο ολοένα και μεγαλώνει, καθώς όπου και να πραγματοποιείται οι κερκίδες γεμίζουν από κόσμο.  

Φέτος λοιπόν το Schoolwave festival θα έχει έντονο άρωμα Πάτρας!

(Δείτε video από το προηγούμενo Schoolwave festival για να πάρετε μία γεύση).


Uncensored - Κυνήγι φαντασμάτων LIVE @ SCHOOLWAVE 2012 (HD)


The uneXpressed - Somebody is going down LIVE @ SCHOOLWAVE 2013


Domination - World War III LIVE @ SCHOOLWAVE 2013


Peter Punk - Πειρατής LIVE @ SCHOOLWAVE 2013


Sleepfish - Tonight LIVE @ SCHOOLWAVE 2013