Για ακόμα μια φορά οι Πολιτιστικές ομάδες του Πανεπιστημίου Πατρών φρόντισαν να μας εντυπωσιάσουν και να μας κάνουν να αναφωνήσουμε ένα μεγάλο "μπράβο" σε όσους συμμετέχουν στο χορευτικό τμήμα!

Αυτές τις μέρες κάτι γίνεται στην Πάτρα! Πλατεία Γεωργίου, Δασύλλιο, Ψηλαλώνια και πολλά ακόμα μέρη όπως ο πεζόδρομος της Ηφαίστου χορεύoυν RnB και Reggaeton στους ρυθμούς των συμμετεχόντων σε ένα ξεχωριστό βίντεο που ετοιμάζουν στην πόλη μας!

Η χορευτική ομάδα R&B εκφράζεται μέσα από τον χορό και επειδή δεν θα κάνουν φέτος την παράσταση τους θα μας παρουσιάσουν την δουλειά τους μέσω διαδικτύου.


Το βίντεο θα το έχουμε σύντομα για να σας το παρουσιάσουμε, όμως μην ξαφνιαστείτε αν δείτε καμιά 40αριά άτομα να χορεύουν στους δρόμους σαν να είχαμε καρναβάλι... τα γυρίσματα ολοκληρώνονται σιγά σιγά!

Η ομάδα ξεκίνησε την πολιτιστική της δραστηριότητα με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Με το ίδιο πνεύμα με το οποίο λειτουργούν εδώ και τόσα χρόνια. Πνεύμα συνεργασίας και ελεύθερης ανταλλαγής πολιτιστικών απόψεων.