Η απόφαση του δικαστηρίου στο θέμα της αγωγής στον κ. Αντζουλάτο εκδόθηκε και ο χώρος παραδόθηκε στον Δήμο

Στα Παλαιά Σφαγεία σκοπεύει να μεταφέρει πολλές από τις υπηρεσίες του ο Δήμος Πατρέων, στον χώρο δηλαδή όπου στεγαζόταν η «Πολιτεία» του Κώστα Αντζουλάτου. Ο Δήμος Πατρέων, ως γνωστόν,  έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πατρινό επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κάνοντας του αγωγή για τα μισθώματα που δεν έχει καταβάλει στην δημοτική αρχή για την ενοικίαση του χώρου.

Η αγωγή αυτή εκδικάστηκε, η απόφαση εκδόθηκε και ο χώρος της Πολιτείας επιστρέφει στον Δήμο, όπου ήδη παραδόθηκε παρουσία δικαστικού επιμελητή.
Ο Δήμος έτσι που θέλει να βελτιώσει τα οικονομικά και να γλιτώσει σημαντικά χρηματικά ποσά από αυτά που καταβάλλει για ενοίκια κάθε μήνα σε ιδιοκτήτες ακινήτων, σκοπεύει να μεταφέρει ορισμένες από τις υπηρεσίες του εκεί, σε έναν χώρο όπου του ανήκει και δεν θα πληρώσει μισθώματα.

Το όλο θέμα μάλιστα συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή ο Γιάννης Δημαράς με τον Κώστα Πελετίδη. Όσο για το ποιες υπηρεσίες σκοπεύει να μεταφέρει εκεί ο Δήμος; Αυτό θα εξαρτηθεί από την νέα δημοτική αρχή. Η πιθανότερη που έχει ήδη ακουστεί είναι αυτή της Πολεοδομίας και με δεδομένο ότι η δημοτική αρχή θέλει να δώσει βάρος και χρήματα στον κοινωνικό τομέα, δεν θα είναι η μοναδική δημοτική υπηρεσία που θα μεταφερθεί εκεί.