Έκθεση Φωτογραφίας, με θέμα "Κόκκινο στο Μαύρο" πραγματοποιεί στην Πάτρα, ο Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος στον φιλόξενο χώρο του wine bar Vino Vina (Τριών Ναυάρχων 72, μεταξύ Κανακάρη και Καραϊσκάκη) από τις 30 Μαΐου, ως τις 27 Ιουνίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 9 το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής 30 Μαΐου.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης, από Τρίτη έως Σάββατο, 7.30 μ.μ. μέχρι μετά τα μεσάνυχτα... Το βράδυ των εγκαινίων, θα ακολουθήσει βραδιά Ελληνικής μουσικής με τον Στάθη Αντίοχο και τον Χρήστο Ματσινόπουλο. 

Ο Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος γεννήθηκε το 1958 στα Προσφυγικά της Πάτρας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Περιβάλλον αργότερα στο ΕΑΠ. Εργάζεται στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας και η ενασχόληση με το νερό και τον δημόσιο χαρακτήρα του είναι μια από τις εμμονές του.

Μέσα από τους Patrinistas, μια υπέροχη εθελοντική ομάδα δράσης και ενεργοποίησης προσπαθεί να αντικαταστήσει την γκρίνια με την ελάχιστη έστω θετική συμβολή στην κοινωνική αλληλεγγύη. Έντονα πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά θρανία μέχρι σήμερα.

Η φωτογραφία, νεανικός έρωτας, επανήλθε τα τελευταία χρόνια πιο απαιτητική και πιο ώριμη.  Έτσι τις ελεύθερες ώρες του κλέβει στιγμές και τις κλείνει σε φωτογραφίες.