Απολαύστε τον ήλιο στην μαγευτική παραλία της Ροδινής. Το beach bar "Μirasol" άλλαξε "χέρια" νοοτροπία και διάθεση και σας υπόσχεται ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της χαλάρωσης.

Ήλιος, θάλασσα, καλοκαίρι, καλή μουσική, καφέδες, ποτά, parties και ένα beach bar για να τα κάνουμε όλα αυτά! Το γνωστό σε όλους μας Mirasol, γίνεται "Μirasol - Pas Mal", αφού ο κ. Σάκης Μαλαφούρης ιδιοκτήτης του Pas Mal στην Ηρώων Πολυτεχνείου έκανε κίνηση "ματ" αυτό το καλοκαίρι.

Σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να λειτουργήσει το Mirasol το οποίο έχει γίνει ένας κουκλίστικος χώρος που θα μας συντροφεύει τα μεσημέρια και βράδια μας τη θερινή σεζόν!

 


Οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο!

Το beach bar Mirasol υπόσχεται ανεπανάληπτες στιγμές all day διασκέδασης. Εδώ η ημέρα ξεκινάει με chill out ρυθμούς, ενώ το κέφι ανεβαίνει με μοναδικές μουσικές σε rock και όχι μόνο ρυθμούς!

Σύντομα μάλιστα, αρχές Ιουνίου προγραμματίζεται και ένα μεγάλο guest από γνωστό συγκρότημα ενώ μέσα στο καλοκαίρι έρχονται "πράγματα και θαύματα".

Δροσερές παρουσίες, απολαυστικά κοκτέιλ και τα πιο δυνατά αυθόρμητα parties, δημιουργούν την πιο must καλοκαιρινή εμπειρία, ακριβώς μπροστά από το κύμα.

Σύντομα περισσότερα για το όμορφο Mirasol!


Ροδινή Ψαθόπυργου!

Η Ροδινή Ψαθοπύργου θεωρείται προάστιο της Πάτρας καθώς απέχει μόλις 15 χλμ από το κέντρο της πόλης. Είναι μια όμορφη παραθαλάσσια περιοχή ιδανική για διαμονή. Συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα και είναι ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και ανανέωση. 

Διαθέτει μια καταπληκτική παραλία με καθαρά νερά και χρυσαφένια αμμουδιά, οπού θα απολαύσετε το μπάνιο σας.