Τη στιγμή που η απερχόμενη δημοτική αρχή "φωνάζει" ότι έχει κάνει έργο...

Σαν τα "κοκόρια" τρώγονται στα social media και όχι μόνο, τα στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής με αντίπαλες παρατάξεις - για να μη σας πούμε και μεταξύ τους! 

Ο λόγος; Η όχι και τόσο τιμητική θέση που τερμάτισε ο συνδυασμός του εν ενεργεία Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά και φυσικά η "κλωτσιά" που έφαγαν οι απερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κάπως "πόνεσε" αυτό, αφού όχι μόνο δεν κατάφεραν να εκλεγούν, αλλά δεν ξέφυγαν και πολύ από τις ψήφους που είχαν λάβει το 2010.

Αυτό είχε ως συνέπεια, την οργή και την πικρία μερικών. Υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Όπως για παράδειγμα το χιουμοριστικό κολάζ του πρώην αντιδημάρχου Χαράλαμπου Στανίτσα για τη μη εκλογή του, όμως κατά πλειοψηφία είδαμε πολλούς να δυσανασχετούν. 

Γιατί; Γιατί έκαναν έργο και δεν φάνηκε, είπαν! Εμείς που έχουμε πάντως το μικρόβιο μέσα μας να ψάχνουμε, το έργο, πουθενά δεν το είδαμε!!! Και για να μην είμαστε αφοριστικοί, μπορεί να έχει γίνει κάτι, όμως είναι τόσο μακρινό από την καθημερινότητα του πολίτη. 

Ποια σχολεία έχουν καθαριστεί από τα χόρτα; Ποιοι σπασμένοι κάδοι αντικαταστάθηκαν; Γιατί στις πλατείες αντί να κυριαρχεί το πράσινο και οι παιδικές χαρές, είναι όλα σκεπασμένα από το σκουπιδομάνι; Γιατί στην πλατεία Γεωργίου τα παγκάκια είναι από το ...1800 και το χειρότερο; Σπασμένα! Να χτυπήσουν τα μικρά παιδιά παίζοντας; Αν και μπορούν να ο κάνουν ... άνετα αυτό, αν πιαστεί το πόδι τους στις περίφημες σχάρες της πλατείας! Ευτυχώς βέβαια που στην πλατεία υπάρχει πράσινο! Κόστισε κάτι τι παραπάνω, αλλά τη "ζωντάνεψε". Είναι αυτό που λέμε απ έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα! 

Αυτά για όλους εσάς που φωνάζετε ότι δεν σας άφησαν να ολοκληρώσετε το έργο σας! Να είστε σίγουροι πως αν κοιτάξετε μια ματιά γύρω σας - σε άλλες πόλεις της Ελλάδας - θα διαπιστώσετε να εκλέγονται δήμαρχοι για πολλά πολλά χρόνια. Τι σημαίνει αυτό; Ο κόσμος λοιπόν έχει κριτήριο, κατανοεί απόλυτα, βλέπει και αποφασίζει. 

Αφήστε τα φαντάσματα λοιπόν και κοιτάξτε την πόλη. 

ΥΓ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κι άλλες φωτογραφίες (σχετικά θέματα) από τα χάλια της πόλης. Και; Το έχουμε κάνει στο παρελθόν άπειρες φορές μέσα από τα ρεπορτάζ μας. Έγινε κάτι;