H εξεταστική πλησιάζει και η νεαρή έχει ξεκινήσει το διάβασμα από τώρα αναστατώνοντας τη γειτονιά

Η εξεταστική πλησιάζει και η νεαρή φοιτήτρια έχει τρελάνει κόσμο εκεί κοντά στα Ψηλαλώνια. Η όμορφη φοιτήτρια έχει ξεκινήσει το διάβασμα,  όμως ταυτόχρονα και χωρίς να το ξέρει η ίδια, έχει αναστατώσει την γειτονιά.

Γιατί; Η φοιτήτρια με τις ζέστες που ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει, φαίνεται ότι δεν αντέχει να διαβάζει μέσα στην γκαρσονιέρα της και έχει βγάλει στο μπαλκονάκι του διαμερίσματος το γραφείο της.

Εκεί διαβάζει. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Ο λόγος που έχει αναστατώσει την γειτονιά είναι ότι βγαίνει έξω για να διαβάζει με το baby doll της, λες και διαβάζει δηλαδή μες στο δωμάτιο της, εκεί όπου κανείς δεν θα την έβλεπε.

Η όμορφη φοιτήτρια που διαθέτει και αρκετά καλά σωματικά προσόντα, βγαίνοντας με το baby doll της έξω κάθε απόγευμα δεν θα μπορούσε να μην γίνει αντιληπτή από νεαρούς της γειτονιάς που βλέποντας την να διαβάζει βγαίνουν και αυτοί στο δικό τους μπαλκόνι, όχι βέβαια για να διαβάσουν αλλά για να θαυμάσουν τα κάλλη της.

Το baby doll βλέπετε της φοιτήτριας είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ή τέλος πάντως είναι τέτοια τα σωματικά της προσόντα που γίνεται έτσι και αλλιώς αποκαλυπτικό, με αποτέλεσμα οι νεαροί της γειτονιάς να.. βγάζουν τα μάτια τους.

Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι οι νεαροί φοιτητές είναι και αυτοί και πρέπει να διαβάσουν και όχι να χαζεύουν και να ρεμβάζουν στο μπαλκόνι. Όσο για την φοιτήτρια που έχει ξεκινήσει το διάβασμα; Δεν ξέρουμε τι βαθμό θα πάρει στις εξετάσεις, όμως στο… μπαλκόνι με το baby doll, παίρνει 9, λίαν επιεικώς….