Παραείναι σεξιστικό, αλλά συνάμα και χαριτωμένο. Όχι δεν μιλάμε για το σποτάκι του Ποταμιού με την Πρώτη Φορά -το οποίο οι αναγνώστες του koolnews.gr θεώρησαν απλά χαριτωμένο-, αλλά για την καμπάνια της ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου Porn Hub η οποία λανσάρει ένα νέο νόμισμα, το TitCoin.

Σύμφωνα με το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε μόλις χθες, τονίζεται πως οι οικονομικές κρίσεις κατά καιρούς «γονατίζουν» τις οικονομίες και τα νομίσματα. Όλα γίνονται θύματα της ύφεσης εκτός από την βιομηχανία ερωτικού περιεχομένου. Έτσι, ας ξεχάσουμε το ηλεκτρονικό νόμισμα BiotCoin και ας δούμε το TitCoin.

Η διαδικασία πληρωμής είναι... απλή. Πηγαίνει ας πούμε μία γυναίκα σε ένα μπαρ και παραγγέλνει μία μπύρα. Λέει στον μπάρμαν πως θέλει να πληρώσει με TitCoins. Ο μπάρμαν ανοίγει την εφαρμογή των TitCoins του PornHub στην οποία είναι ήδη εγγεραμμένος. Παίρνει μία τόπλες φωτογραφία της γυναίκας η οποία ανεβαίνει στην ειδική σελίδα της ιστοσελίδας και με τα... νομίσματα αυτά μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε χιλιάδες βίντεο και άλλα...

Αν το εγκρίνουμε; Όχι. Όμως περί ορέξεως... Χοντροκομμένο βίντεο το οποίο μόνο στόχο έχει να θυσιάσει τα πάντα στον βωμό του χρήματος και του σεξ.


Titcoins