Το No1 club της Πάτρας σας προσκαλεί στο grand opening που θα γίνει την Πέμπτη 29 Μαΐου σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο που φέτος θα χορέψει την πόλη στο ρυθμό του με μότο strike… “φέτος το καλοκαίρι η διασκέδαση πάει Ακρωτήρι”.

To Ακρωτήρι έρχεται και πάλι στην Ποσειδώνος και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Ρίο για να γίνει το talk οf the town με την ιδιαίτερη αισθητική και τα θεματικά του party.

Eτοιμαστείτε να απολαύσετε τον εκπληκτικό του χώρο, να ζήσετε τη μοναδική του ατμόσφαιρα και να περάσετε αξέχαστες νύχτες στην πιο σύγχρονη εκδοχή του clubbing.

Με την πιο feel good διάθεση και τον πιο groove χαρακτήρα στα dexx φέτος το party στo Ρίο δε θα τελειώσει ποτέ. Ήδη οι προετοιμασίες κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την επόμενη εβδομάδα!


Μaking off...


Mιχάλης Χατζηγιάννης live!

Νέα και όμορφη διακόσμηση, ωραίοι άνθρωποι, ωραίες μουσικές, ωραίο φαγητό, ωραία cocktails και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σας περιμένουν να τα απολαύσετε στο Ακρωτήρι!

Πρώτη Παρασκευή για το Ακρωτήρι, πρώτη Παρασκευή και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάτρα άλλα όχι και η τελευταία.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Ακρωτήρι Club Rio. Οι δύο πρώτες εμφανίσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 30/5 & 6/6. Μαζί του Βασίλης Αξιωτής και Μαρία Μπιλίδα ενώ την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Σόλων Αποστολάκης. 

Κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει "ίνδαλμα"! Έκανε δίσκους που βραβεύθηκαν με πλατίνες και χρυσάφι! Οι ζωντανές του εμφανίσεις είναι μονίμως sold out! Το κοινό του αναπτύσσεται διαρκώς και συνθέτει ένα από τα πιο φανατικά fan clubs που διαθέτει καλλιτέχνης στη χώρα μας!

Όλα αυτά τα κατάφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που μπορεί πριν μερικά χρόνια να ήρθε στη χώρα μας από τη Κύπρο, με όνειρα για μια αξιόλογη καριέρα, αλλά νομίζω πως όλα αυτά που ζει σήμερα δεν τα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα! Το κυριότερο όμως είναι πως ...τα αξίζει!

Ο περιζήτητος σήμερα Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται να ξέρει να συντηρεί όλα αυτά που κέρδισε με την αξία του. Έτσι σε κάθε δίσκο ανανεώνει σωστά το υλικό του και τα νέα του τραγούδια συνεχίζουν την επιτυχία των προηγούμενων. Το ότι παραμένει "χαμηλών τόνων" καλλιτέχνης, είναι επίσης κάτι που ο κόσμος το εκτιμάει.

Ένα ζωντανό πρόγραμμα, με τραγούδια πολυαγαπημένα!

Πηροφορίες/Κρατήσεις 6972729594 & 6972472959.