Ευχαριστεί τους Πατρινούς που τον ψήφισαν και δηλώνει "παρών" την επόμενη μέρα

Δήλωση του επικεφαλής της Παράταξης "Πάτρα Δυνατή" Νίκου Οικονομόπουλου:

"Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συνδημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η Δημοτική μας Παράταξη, κατέθεσε μία ξεκάθαρη αυτοδιοικητική πρόταση, η οποία έτυχε της αποδοχής σημαντικού ποσοστού των πολιτών, όχι όμως πλειοψηφικού για να προχωρήσουμε και να την κάνουμε πράξη.

Απέναντι σε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μου,  δεσμεύομαι ότι από την Δευτέρα θα είμαι παρών με αυτοδιοικητικό λόγο και ουσιαστικό έλεγχο για το συμφέρον της πόλης.

Σε ότι αφορά στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής για τον Δήμο Πατρέων, καλώ τους ψηφοφόρους της Παράταξής μας να επιλέξουν με ελεύθερη συνείδηση, χωρίς αγκυλώσεις και με τα κριτήρια που η καθεμιά και ο καθένας θέτουν ως βάση  για το μέλλον της πόλης μας

Για τον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θεωρώ ότι η πρόταση του Ανδρέα Κατσανιώτη έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούνται σε περιόδους που χρειάζεται προσπάθεια, ανανέωση και γνώση για να προχωρήσει η περιοχή μας  μπροστά και να ξεφύγουμε από την στασιμότητα και την εγκατάλειψη.

Αγαπητοί συνδημότες

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Είναι ώρα αποφάσεων. Σας ευχαριστώ και δεσμεύομαι ότι η Παράταξή μας θα είναι μπροστά σε κάθε μάχη που θα κληθεί να δώσει η πόλη όπου και αν χρειαστεί"

 

Νίκος Οικονομόπουλος

Επικεφαλής της Παράταξης

   ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ