Μόνιμος Κάτοικος – Λόγος Απειλή στον Μικρό Πρίγκηπα!

Το Σάββατο 24 Μαΐου, η σκηνή του Μικρού Πρίγκηπα υποδέχεται δύο από τους πιο ταλαντούχους εκπρόσωπους της νέας γενιάς του ελληνικού hiphop.

Ο Μόνιμος Κάτοικος (aka Άγρυπνος), έχοντας κάνει από νωρίς τα πρώτα του μουσικά βήματα στο χώρο του ανεξάρτητου hiphop, βρίσκεται σήμερα στην καλύτερη φάση της διαδρομής του. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τραγούδια όπως το “Το Πρώτο Τρένο” και το “Η φωνή feat. Ειρήνη Σταματάκη”, ενώ το τελευταίο του singleείναι το “Όνειρο”, ένα ιδιαίτερα προσωπικό τραγούδι στο οποίο συμμετέχει ο Πάνος Γουργιώτης και κυκλοφορεί από την 5thSeasonRecords. Στο live θα παρουσιάσει τη νέα του διπλή δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Hanselκαι Gretel”, αλλά και τραγούδια από τις προηγούμενές του δουλειές.


Μόνιμος Κάτοικος feat.Ειρήνη Σταματάκη - Η φωνή [ Official Music Video ]


Μαζί του ο Λόγος Απειλή (akaSpo), ένας από τους πιο ενεργούς raper της ελληνικής σκηνής, όχι μόνο μέσα από τις προσωπικές του δουλειές, αλλά και με τα πολύ πετυχημένα project Ladose και Απέχεις, στα οποία συμμετέχει. Έχει συνεργαστεί με σημαντικό αριθμό καλλιτεχνών της εγχώριας σκηνής αλλά και με έναν από τους πιο καταξιωμένους raper του εξωτερικού, τον Freestyle από τους TheArsonists, στα πλαίσια του project “IamHipHop”. Στη συναυλία θα παρουσιάσει τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, στην οποία ένωσε τις δυνάμεις του με τον DjX-Lib, με τίτλο “Αμνησία” καθώς και παλιότερες δουλειές του.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Feelin' και οι Doppio Colpo από την Πάτρα.

Έναρξη: 20:00

Είσοδος: 7 ευρώ


Λόγος Απειλή & DJ X-Lib - Υπερβολές (Official Video) ΑΜΝΗΣΙΑ 2014