Πατρινός επιχειρηματίας βγαίνει χεράκι- χεράκι με τη καλλονή που είχε "ψωνίσει" για ένα βράδυ

Πρώτο θέμα στα «πηγαδάκια» της Πάτρας  έχει γίνει ο μεσήλικας επιχειρηματίας με την καλλονή από την Ανατολική Ευρώπη την οποία λέγεται ότι έχει «ψωνίσει» με το αζημίωτο.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον ερωτά του και ο επιχειρηματίας κυκλοφορεί τα βράδια  με την όμορφη κοπέλα από την Μολδαβία χεράκι – χεράκι σε γνωστά στέκια της Πάτρας. Μάλιστα ο επιχειρηματίας έχει γνωρίσει την κοπέλα και στους φίλους του στις εξόδους που κάνουν μαζί, ενώ αγριοκοιτάζει ορισμένους από τα άτομα της παρέας του ή των καταστημάτων που συχνάζει όταν βλέπει ότι την «χαζεύουν» επίμονα.

Τις προάλλες πήγε να γίνει και επεισόδιο με έναν από αυτούς. Η κοπέλα όμως τον συγκράτησε και στη συνέχεια τον πήρε από το χέρι, αναγκάζοντας τον να ηρεμήσει με την αγκαλιά της, καθώς λόγο ύψους χάθηκε όλος σε αυτή. Τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν μεταξύ της συγκεκριμένης παρέας για τον φίλο τους, ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι η εικόνα που βγάζει το ζευγάρι προς τα έξω, είναι ιδιαίτερα αστεία.

Ο μεσήλικας Πατρινός επιχειρηματίας και εργένης την έχει «πατήσει»  για τα καλά. Όσο για την νεαρή Μολδαβή με το καλλίγραμμο σώμα, με ύψος πάνω από 1.80. Απολαμβάνει τις ανέσεις που της χαρίζει ο Πατρινός επιχειρηματίας που έχει γεμάτο «πορτοφόλι» και οικονομική άνεση, δίχως να νοιάζεται για τα υπόλοιπα.

Όχι θα κάτσει να σκάσει…