>Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο 2ο Γυμνάσιο η καθιερωμένη έκθεση Τεχνολογίας και Ζωγραφικής των μαθητών του σχολείου.Η έκθεση άνοιξε στις 14/5 για τους γονείς και το κοινό και διήρκεσε μια ακόμα ημέρα για τους μαθητές.
 
Τα έργα των παιδιών εξέπληξαν τους επισκέπτες τόσο για τη φαντασία στη χρήση των υλικών,όσο και για την καλαισθησία τους.Παρουσιάστηκαν πάνω από 150 ατομικές και ομαδικές κατασκευές στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας,ενώ τα έργα της Ζωγραφικής ξεπέρασαν τα 400. Όλα τα έργα υλοποιήθηκαν στο σχολείο με την καθοδήγηση των καθηγητών.
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες αλλά και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολή εργασιών των μαθητών του τμήματος Β3,που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα "Τα οικοσυστήματα και η μεγάλη σημασία τους στη διατήρηση
της ισορροπίας του φυσικού περιβάλλοντος".Η προβολή περιελάμβανε φωτογραφίες,πληροφορίες, ποιήματα και διαδραστικά ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Την έκθεση έργων Τεχνολογίας επιμελήθηκε η καθηγήτρια κ. Κατερίνα Δρίτσου.
 
Την επιμέλεια της έκθεσης Ζωγραφικής είχε η καθηγήτρια κ. Κατερίνα Σκαρπέντζου. Η προβολή του Περιβαλλοντικού προγράμματος έγινε με την επιμέλεια της καθηγήτριας κ. Μαίρης Ελευθεριώτου.