Ο 31χρονος άσος θα ενισχύσει την προσπάθεια της Πατρινής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τη νέα σεζόν

‘Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και έτσι οι φήμες που ήθελαν τον Νίκο Πέττα να είναι κοντά στον Προμηθέα Πατρών επιβεβαιώθηκαν.

Ο Αθηναίος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών  με τον Προμηθέα, δίνοντας τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου και έτσι θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Να θυμίσουμε ότι ο Προμηθέας Πατρών έχει ήδη  συμφωνήσει και με τον φόργουορντ Δημήτρη Kατιάκο. Σε ανακοίνωση του σωματείου τονίζονται τα εξής: «Ο Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Πέττα για τα επόμενα 3 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του».