"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη πεις" λέει ο λαός που περιμένει στον απόηχο των φοιτητικών εκλογών

Στα «πηγαδάκια» των φοιτητών της Πάτρας έχουν να το λένε και το όλο θέμα έχει να κάνει με τον απόηχο των σπουδαστικών εκλογών.

Υποψήφια ήταν απεγνωσμένη για να πάρει «σταυρούς» και είχε πάρει «πατριωτικά» το ζήτημα, προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους να την επιλέξουν.

Τόσο «πατριωτικά» που η νεαρή υποψηφία εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα όμορφη και έχει πέραση στον ανδρικό φύλο, έταξε σεξ σε ορισμένα αρσενικά της παρέας, πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η υποψήφια δεν ξέρουμε κατά πόσο είχε πράγματι τις προθέσεις να υλοποιήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις. Πάντως, η υπόσχεση και μόνο, ακόμα και αν δεν την εννοούσε και τόσο, έγινε θέμα συζήτησης, ειδικότερα από τους φοιτητές της σχολής της.

Εκεί δηλαδή που γνωστοποίησε το…  προεκλογικό της πρόγραμμα η όμορφη φοιτήτρια. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη πεις, λέει ο λαός. Και ο λαός πλέον περιμένει από την νεαρή. Τελικά έκανε πράξη τις υποσχέσεις της η υποψηφία; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παράταξη με την οποία κατέβαινε δεν τα πήγε και τόσο καλά στα αποτελέσματα των εκλογών…