Παιδικές φωνούλες, μικροί καλλιτέχνες μεγάλοι, δάσκαλοι και δημοτικοί άρχοντες!

Ένα όμορφο ταξίδι με τους μικρούς μαθητές αλλά και με τους δασκάλους τους και τους γονείς τους... έφτασε στο τέλος του για τη φετινή χρονιά και την Εθελοντική ομάδα "Κοινωνικοί Λειτουργοί Εν Τάξη".

Στην τελική εκδήλωση οι μαθητές σε συνεργασία με ειδικούς των graffiti και με τους υπευθύνους των εικαστικών των σχολείων τους δημιούργησαν πολύ όμορφες τοιχογραφίες στην οδό Φλέμινγκ του γενικού νοσοκομείου της Πάτρας! 

Η εκπαιδευτική δράση με θέμα: «Σερφάρω ΜΕ ΜΕΤΡΟ, χωρίς να ρισκάρω», που έγινε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους  2013-2014, από την Εθελοντική Ομάδα «Κοινωνικοί Λειτουργοί  ΕΝ τάξη», και αφορούσε  μαθητές, δασκάλους αλλά και γονείς ολοκληρώθηκε με μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Οι «Κοινωνικοί Λειτουργοί ΕΝτάξη» υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της φετινής  σχολικής χρονιάς ενημερωτική δράση σε δημοτικά σχολεία του Δ. Πατρέων, για το Ασφαλές Διαδίκτυο, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών Δ.  Πατρέων &  Παιδείας Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης του Δ. Πατρέων και το Γραφείο Υποστήριξης του Πολίτη του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης έγινε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 μια απολογιστική εκδήλωση, με δράσεις ευαισθητοποίησης και χάπενινγκ με τη συμμετοχή των ίδιων των μαθητών και των δασκάλων τους, αλλά και πολιτών της Πάτρας.


6ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας , 34ο Δημοτικό σχολείο Πάτρας και 39ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας


Δημιουργία του 21ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών


Δημιουργία των εκπαιδευτηρίων "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Τοιχογραφία της εθελοντικής ομάδας "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΝτάξη"
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: Γρηγόρης Πατσός  σε συνεργασία με τους φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας: