Οι εντυπωσιακές δημιουργίες Αισθητικής και Κομμωτικής του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ βραβεύτηκαν στο 21ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση BEAUTY GREECE – Άνοιξη 2014 που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Μαΐου στην Αθήνα. Στο Show που παρουσίασαν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με τίτλο "No Limits Imagination", η πρωτοτυπία, οι εξελιγμένες τεχνικές maquillage, manicure και hairstyling και κυρίως το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ο άψογος συντονισμός προκάλεσαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του χώρου που συνεχάρησαν θερμά τη Διευθύντρια Σπουδών κα. Λιλίκα Βέργη-Καφετζή.


Σε αυτή τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση Ομορφιάς το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ συμμετείχε με πλήθος σπουδαστών που μετέτρεψαν τα παρασκήνια του Show σε εργαστήριο αστείρευτης δημιουργικότητας και φαντασίας υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους κ. Σταματοπούλου, Αισθητικής, κ. Κουμπουρλή, Αισθητικής, κ. Γεωργουλοπούλου, Κομμωτικής και κ. Μπρίνια, Αισθητικής Άκρων.

Η εξαιρετική συμμετοχή του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ απέσπασε θερμές επευφημίες και νέες προτάσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες του είδους για Φεστιβάλ Ομορφιάς και Διαγωνισμούς, γεγονός που τονίζει την αναγνωρισιμότητα και την αξία του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ σε πανελλήνια κλίμακα στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους σπουδαστές του να αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους και να συμμετέχουν σε διεθνείς επαγγελματικές αναγνωρισμένες διοργανώσεις που λειτουργούν ως διαβατήριο τους στον επαγγελματικό στίβο.