Είχε εξαφανιστεί από τη "πιάτσα" για αρκετό καιρό, όμως τους τελευταίους μήνες επανήλθε δριμύτερη

Η ξανθιά από τα Ζαρουχλέικα  «ξαναχτυπά»!  Πρόκειται για τη γνωστή φοιτήτρια από την Πάτρα (τουλάχιστον έτσι παρουσιαζόταν) που πριν από μία πενταετία περίπου είχε στο καρνέ με τα ραντεβού της τα μεγαλύτερα πορτοφόλια της πόλης και όχι μόνο.

Η φοιτήτρια που στη πραγματικότητα δεν ήταν φοιτήτρια, αλλά από την Πάτρα και ζούσε στη περιοχή των Ζαρουχλείκων, θεωρούταν από τα «τοπ» ονόματα των «ροζ» ραντεβού  που γίνονταν στην αχαϊκή πρωτεύουσα και ήταν το αγαπημένο «λαγουδάκι» αρκετών επώνυμων Πατρινών.

Τα τελευταία χρόνια, προφανώς λόγω της οικονομικής κρίσης, είχε εξαφανιστεί από την πόλη, αλλά και από το πλούσιο πελατολόγιο της. Τους τελευταίους όμως δύο μήνες φαίνεται ότι η πανέμορφη ξανθιά έχει επανέλθει δριμύτερη.

Η διαφορά πάντως σε σύγκριση με το τότε είναι ότι πλέον τα ραντεβού δεν τα κάνει σε πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, όπως έκανε συνήθως, αλλά επισκέπτεται incognito, τις βίλες και τα πλούσια σπίτια των πελατών της.

Παράλληλα, έχει ρίξει όπως λένε στα πηγαδάκια, τη… ταρίφα της από τα 200 ευρώ που ήταν η χαμηλότερη τιμή, στα 100. Ωστόσο, δεν είχε εγκαταλείψει το σήμα κατατεθέν της, το τζιπ με το οποίο πήγαινε στα «ροζ» ραντεβού μαζί με την… παρέα της, το σωματοφύλακα της.

Οι δουλειές της, πάντως, όπως λένε τα πηγαδάκια των επωνύμων, πάνε αρκετά καλά με την επάνοδο της. Εκεί που το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί από την «πιάτσα» είχε αναγκαστεί να βάλει μέχρι και… αγγελία φυσικοθεραπεύτριας σε τοπική εφημερίδα, λόγω έλλειψης» πελατείας πλέον τα ραντεβού της είναι καθημερινά.

Μάλιστα όταν την ρώτησε ένας πελάτης τι θα έκανε το Σαββατοκύριακο, η απάντηση της τον αφόπλισε: Θα πήγαινε, λέει, τριήμερο στη Μύκονο για να ξεφύγει από τη… ρουτίνα. Όχι θα κάτσει να σκάσει…