Με υπογραφή "Vintage nails and more"!

Λαμπερό, ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς ψεγάδια. Δέρμα και μαλλιά που λάμπουν. Αυτά επιθυμεί να έχει κάθε νύφη τη μέρα του γάμου της!

Ναι σίγουρα εκείνο το body lotion ήταν σε προσφορά, αλλά είσαι σίγουρη ότι δε θα σου προκαλέσει κάποιο εξάνθημα ή έκζεμα; Γι’αυτό απέφυγε οποιαδήποτε αλλαγή σε προϊόντα περιποίησης εβδομάδες πριν από το γάμο και εμπιστεύσου τους ειδικούς του Vintage nails and more.

"Τρυπώσαμε" στο Vintage nails and more κατά την διάρκεια προετοιμασίας μιας όμορφης κοπέλας σε νύφη και μάθαμε κάποια μυστικά από τους επαγγελματίες του κέντρου περιποίησης που εδρεύει στην Ακρωτηρίου 101.


Στο θέμα μακιγιάζ να ξέρετε πως είναι καλύτερα να προτιμήσεις έναν επαγγελματία του είδους. Πέραν του ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο, θα σε συμβουλέψει μάλιστα και ποια χρώματα, προϊόντα κτλ να χρησιμοποιήσεις σε περίπτωση που θα χρειαστεί να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου.

Αυτό για παράδειγμα που έκαναν στην συγκεκριμένη νύφη ήταν ότι δεν το παράκαναν με το ρουζ! Φτάνει πια νύφες που μοιάζουν λες και κοκκινίζουν από ντροπή...μόνιμα


Αυτό που επίσης δεν ξέραμε είναι ότι επειδή τα χέρια σου θα είναι πρωταγωνιστές καθ’ όλη τη μέρα, είτε δείχνοντας τη βέρα, είτε καθώς δέχεστε συγχαρητήρια, επιβάλλεται να προτιμήσετε παστέλ χρωματισμούς ώστε να μην έχεις τελικά νύχια που να φωνάζουν bad trend!

Πρέπει τα άκρα σας να φαίνονται θηλυκά και όμορφα!

Τελειώνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως σαφώς η εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο! Αλλά καμία νύφη δεν είναι τέλεια μόνο στην εμφάνιση! Η αύρα, η ενέργεια το χαμόγελο και φυσικά το άρωμα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά! 

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το άρωμα μιας γυναίκας προδίδει την προσωπικότητα της και την διάθεση της.

Αυτό που μάθαμε από την ξεχωριστή φωτογράφιση στον όμορφο χώρο του Vintage nails and more είναι πως πρέπει να είστε ο εαυτός σας! Φυσικά, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι και η εποχή που θα τελεστεί το Μυστήριο!

Εάν είναι χειμώνας, τολμήστε κάτι πιο «βαρύ»! Εάν είναι καλοκαίρι, εμπιστευτείτε τα οφέλη του ήλιου (πάντα με προστασία!)! Θα κάνει το χρώμα του δέρματος σας εξωτικό και αυτό θα βοηθήσει ώστε να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα! Και πάλι λέμε όχι στην υπερβολή!

Aξίζει να αναφέρουμε πως στην φωτογράφιση χρησιμοποιήθηκε νυφικό από την εταιρία "Ιωάννα unique creations γάμος βάπτιση" (Πανεπιστημίου 34 2610454494) ενώ το hairstyling είναι της Κωνσταντίνας Γιαννακόπουλου (6974473472).