"Πνίγηκε" στις ευχές ο μακροβιότερος δήμαρχος

"Άρωμα" νίκης είχε η εκδήλωση που έγινε για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου δυτικής Αχαΐας Διονύση Γκοτσούλια.

Εμφανώς συγκινημένος ο μακροβιότερος δήμαρχος του νομού, που άφησε το στίγμα του σε σημεία αναφοράς της Κ. Αχαΐας αλλά και της ευρύτερης περιοχής (παραλιακό μέτωπο, βιολογικό καθαρισμό, ανάπλαση ιστορικού κέντρου κα), δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ορμή των φίλων και ψηφοφόρων του, οι οποίοι δήλωναν σίγουροι για τη νίκη το βράδυ της 18ης Μαΐου. 

Το εκλογικό κέντρο του επικεφαλής της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων - Νέοι Ορίζοντες", που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κ. Αχαΐας  (πλατεία Δημοκρατίας), κατακλύστηκε από κόσμο το βράδυ της Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια. 


Η προσέλευση πολιτών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αν και απείχε μια τετραετία από τα κοινά, φαίνεται ότι ο Διονύσης Γκοτσούλιας, συγκέντρωσε εκ νέου στο πρόσωπό του, την ανάγκη των κατοίκων της δυτικής Αχαΐας για ανάπτυξη, ευημερία και εκσυχρονισμό.

Μετά το ισχυρό σοκ, που πέρασε η περιοχή από τον σεισμό του Ιουνίου το 2008, οι πολίτες στηρίχτηκαν στις "πλάτες" του Διονύση Γκοτσούλια, ο οποίος "όργωσε" - όπως το συνηθίζει - όλα τα υπουργεία, τις υπηρεσίες και τα αρμόδια όργανα και κατάφερε να κατευθύνει τα κέντρα λήψης αποφάσεων προς τις ανάγκες της δυτικής Αχαΐας.


Στην ομιλία του ο Διονύσης Γκοτσούλιας, είπε ότι η περιοχή αξίζει ένα καλύτερο αύριο, ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του. Εκατοντάδες Αχαιοί που είχαν "εξαφανίσει" την πλατεία, χειροκροτούσαν και φώναζαν συνθήματα νίκης για τον "δήμαρχό τους" όπως έλεγαν, ενώ στα πηγαδάκια συζητούσαν το κενό που είχε αφήσει η τετραετής απουσία του στη διοίκηση του Δήμου.


Στη συνέχεια ο Διονύσης Γκοτσούλιας, παρουσίασε τους 192 υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο και τους κάλεσε στις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές να συνεχίσουν τον αγώνα τους, πάντα δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα, όπως έκανε ο ίδιος στην πολυετή θητεία του.


Στο τέλος, ο κ. Γκοτσούλιας δέχθηκε θερμές ευχές από όλους, τους φίλους, υποστηρικτές και ψηφοφόρους της παράταξης, εργαζόμενους, αγρότες, εμπόρους, επιχειρηματίες της περιοχής, νεολαία, μέλη συλλόγων και οργανώσεων, όλοι ήσαν εκεί.

Έδωσαν το "παρών" της νίκης και της αλλαγής σελίδας στον δήμο της Δυτικής Αχαΐας. 



Δείτε καρέ - καρέ στιγμές από την μεγαλειώδη συγκέντρωση της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων - Νέοι Ορίζοντες"