Την προσωπική της ιστορία αποκάλυψε στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου η Πατρινή αναπληρωματική Μις Ελλάς, Χριστίνα Γεωργοπούλου.

Η Χριστίνα δήλωσε σχετικά: «Ο πατέρας μου αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Είναι πολύ δυνατός κι εγώ περήφανη γι’ αυτόν», στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για τα άτομα με αναπηρίες.

Η 21χρονη μελαχρινή καλλονή ήταν 2 ετών όταν ένα ατύχημα δημιούργησε στον πατέρα της, Δημήτρη, τα σοβαρά κινητικά προβλήματα: «το έχουμε δεχθεί. Είμαστε δίπλα του και η μητέρα μου και εγώ. Τον θαυμάζουμε, δεν υπάρχει ούτε 1% λύπησης! Είναι δυνατός, ζωντανός», αναφέρει η Χριστίνα.

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι αξιολύπητοι. Χρειάζονται ενδιαφέρον, φροντίδα και αγάπη. Δεν χρειάζεται ντροπή γι’ αυτά τα άτομα, υπερηφάνεια χρειάζεται», λέει η νεαρή εστεμμένη και δεν κρύβει ότι εξοργίζεται όταν γύρω της βλέπει να συμπεριφέρονται άσχημα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η 21χρονη θαυμάζει τον πατέρα της για την αστείρευτη δύναμή του και τονίζει: «μου αρκεί που είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Αυτό θέλω, τίποτα άλλο! Ακόμα και την βραδιά των καλλιστείων ήταν εκεί!».

Δείτε το επεισόδιο: