Μούσκεμα έγιναν αρκετοί πολίτες τις τρεις τελευταίες ημέρες που έβρεχε περιμένοντας το λεωφορείο

Προεκλογικά παγκάκια σε στάσεις αστικών λεωφορείων της πόλης και σε πολυσύχναστα σημεία με τις περισσότερες από αυτές να παραμένουν «καμπριολέ».

Αποτέλεσμα, αρκετοί Πατρινοί να γίνονται μούσκεμα από την βροχή, όλες τις περασμένες ημέρες που έβρεχε, περιμένοντας το λεωφορείο, αλλά τουλάχιστον ήταν καθισμένοι στα ξύλινα παγκάκια που μόλις είχαν τοποθετηθεί.

Για παράδειγμα στη στάση του αστικού ΚΤΕΛ στην Αγυιά απέναντι ακριβώς από το γήπεδο της Παναχαϊκής δεν υπάρχει στέγη και τα παράπονα των πολιτών ήταν αρκετά τις μέρες που έβρεχε. Εκεί μάλιστα δεν υπάρχει και παγκάκι.

Αντίθετα, σε στάσεις που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας τοποθετήθηκαν πρόσφατα ξύλινα παγκάκια, όπως αυτή στο ύψος της Γούναρη με την οδό Σισσίνης, αλλά και στην κάθοδο της ίδιας λεωφόρου, στην στάση μετά την Καραϊσκάκη. Βέβαια από πάνω οι στάσεις αυτές, αλλά και οι περισσότερες της Πάτρας, παραμένουν χωρίς στέγη, καμπριολέ.

Έτσι ακόμα και τα νέα παγκάκια που τοποθετήθηκαν λίγο πριν από τις εκλογές έγιναν μούσκεμα από την βροχή που έπεσε τις τρεις τελευταίες ημέρες.