Ενώ κάποιοι περνούσαν ανάμεσα από τα παλιά σπίτια και χάζευαν στα μαγαζάκια των Καλαβρύτων... άκουσαν τον θόρυβο!

Άκουσαν να σείεται η γη και να φτάνουν 3 πανέμορφα μοντέλα! Όχι η Ζιζέλ ούτε η Ναόμι αλλά τα πανάκριβα και σπάνια αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον γύρο της Πελοποννήσου που διοργανώνει η DK Engineering από τη Μ. Βρετανία στην Ηλεία!

Οι συμμετέχοντες στην περιήγηση όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το patrasevents.gr έκαναν στάση στα Καλάβρυτα για να δουν τις ομορφιές της περιοχής και να χαζέψουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες τα πανέμορφα αυτοκίνητα που ξεκίνησαν την βόλτα τους από το Grecotel της Κυλλήνης, έκαναν τη διαδρομή προς την Ολυμπία και από εκεί μέσα από το δρυοδάσος της Φολόης θα επέστρεφαν πάλι πίσω.

Αν εξαιρέσει κανείς την "τούμπα" μιας πανάκριβης Ferrari, μέσα στο δάσος, ανάμεσα στα δέντρα η εμπειρία όλων των ιδιοκτητών ήταν μοναδική.