Ο Νικηφόρος, ο ερμηνευτής των επιτυχιών, θα βρίσκεται το καλοκαίρι στο Posidonio μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μετά από μια σεζόν στο πλέον επιτυχημένο σχήμα της χρονιάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του στο Posidonio από την Παρασκευή 25 Απριλίου.

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το καινούργιο του single ταυτοχρόνως με ένα εντυπωσιακό video clip με τίτλο «Κρίμα που σ αγάπησα» από το cd του «Τα λόγια καίγονται», είναι το 6ο single από το ίδιο album που ακολουθεί δύο επιτυχίες ευρείας απήχησης το «Φτάνω στο θεό» που έφτασε μέχρι το Νο 1 του chart των ραδιοφωνικών σταθμών και το «Ερωτευμένος είμαι» που ήδη πρωταγωνιστεί 6 μήνες τώρα και παραμένει στη δεκάδα του chart.

Νικηφόρος στο Posidonio υπόσχεται ένα πρόγραμμα δυναμικό όπου πρωταγωνιστούν οι καλές επιλογές και η διασκεδαστική διάθεση υποστηριζόμενο από την πάντα εξαιρετική του σκηνική παρουσία, στην καλύτερη μέχρι τώρα στιγμή της τετράχρονης πορείας του στο τραγούδι.


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ | OFFICIAL Music Video HD [NEW]