Έγινε το παιχνίδι της Κάτω Πόλης με την Άνω Πόλη με την πρώτη να κερδίζει με 5-1

Όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, Μεγάλη Παρασκευή, έγινε το παιχνίδι των Παλαιμάχων μεταξύ της Άνω Πόλης και της Κάτω Πόλης, στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Στο φετινό παιχνίδι μεγάλη πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης αναδείχτηκε η Κάτω Πόλη που νίκησε την Άνω Πόλη με 5-1.

Ο αγώνας έγινε κάτω από βροχή, κυρίως στο α΄ μέρος, ωστόσο κανείς από τους παίκτες δεν έφυγε από το γήπεδο θέλοντας να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο όσους παλαίμαχους έφυγαν από την ζωή στη μνήμη των οποίων ήταν και αφιερωμένο το παιχνίδι. Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν για την Κάτων Πόλη οι Ανδρούτσος (36’ , 55’, 58’) Ζήκος (65΄) και Μιχαλόπουλος (45΄) ενώ από την Άνω πόλη σκόραρε  ο Παπαχρονόπουλος (75΄).

Άνω Πόλη (Καλπουζάνης): Κούγιας, Αθανασόπουλος, Κουλούρης, Καρμοκόλιας, Σγούρας, Γεωργιόπουλος, Γραματικόπουλος, Γερογιάννης, Κεφαλάς, Σπηλιόπουλος, Μπαδάς, Χαριτωνίδης, Ντάσιος, Παίζας, Φιοής, Σκόνδρας, Γεωργόπουλος, Κατσαίτης, Τσιπιανίτης, Καραγιάννης, Σαμαντάς, Κραβαριώτης,Κανελλακόπουλος, Κουτσουπιάς, Παπαχρονόπουλος.

Κάτω Πόλη (Κύζας): Γκαδόλος, Ζανδραβέλης, Μικές, Νικολόπουλος Φεργκος, Λεβεντάκος, Ζήκος, Σταματόπουλος, Πετρής, Φωτόπουλος Παπαγιανόπουλος, Αυγερινόπουλος, Β. Μιχακακόπουλος, Κυριακόπουλος.

* Διαιτητής του φιλικού ήταν ο Κωσταδήμας με βοηθούς τους Ταξιάρχη και Ασημακόπουλο.