ENJOY SEX PARTY το όνομα του event στο Ammos Beach Bar στην παραλία της Κάτω Αχαΐας και είχε και το όνομα και την χάρη. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις λένε. Γι αυτό και εμείς στο patrasevents σκεφτήκαμε να τις κάνουμε πολλές. Πάρα πολλές για να μην ξέρετε ποια να διαλέξετε. Ακόμη και για φόντο εργασίας στο υπολογιστή σας κάνουν ;)

   Διονύσης Βενετιάδης - DJ LUIGI, Κωνσταντίνος Σαράντης - DJ SARANTIS και Γιάννης Κόκκαλης - DJ GIANNIS KOKKALIS, κράτησαν τα vibes επί ώρες μιξάροντας ασταμάτητα μουσικές που αρέσουν πολύ.

   Ηταν ίσως ένα από τα πιο καλά οργανωμένα πάρτι του καλοκαιριού και επειδή δεν θέλουμε απλά να ευλογούμε και να μιλάμε για θαύματα, δείτε το απίστευτο βίντεο που φτιάχτηκε σε συμπαραγωγή του patrasevents με την view productions.

   Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία που πάει ένα βήμα παραπέρα την φωτογραφία και την κάνει κίνηση. Και τι κίνηση! Λίκνισμα με τα απίστετυτα κορίτσια και αγόρια που on stage τα έδωσαν όλα δηλώνοντας το επίπεδο των πάρτι στην ευρύτερη περιοχή.

   Οσοι βρέθηκαν στο πάρτι - και ήταν εκατοντάδες - παραμιλούν! Και εχουν κάνει το απόλυτο " best friend request " στο Ammos Beach Bar, patrasevents και φυσικά αδημονούν για το επόμενο πάρτι ώστε να πάρουν την καλύτερη δυνατή πόζα. Οι θυληκές παρουσίες μάλιστα έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον φακό του κυρίου Ορτέντζιο ενώ ακόμη και ο γερανός που χρησημοποιήθηκε για να βγεί αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος τόσης.. τσαχπινιάς. STAY ONLINE. Τα καλύτερα έρχονται!

Ρεπορτάζ - Γιάννης Πομώνης (nakedtv.gr)