Tην Κυριακή του Πάσχα ο Νίκος Ζωϊδάκης ανεβάζει τη διάθεση στο κέντρο Πατρών με τις μαντινάδες του! 

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παίρνει την λύρα του και φέρνει στην Πάτρα στις 20 Απριλίου λίγο άρωμα από την Κρήτη για ένα μοναδικό γλέντι!

Ο Νίκος Ζωιδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά, µε βαθύτερες ρίζες από το χωριό Βουβές, ένα χωριό µε παράδοση και ιστορία. Τα ακούσµατά του ήταν από όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες της Κρήτης που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μουσική του τόπου µας. Η πρώτη του επαφή µε τη λύρα ήρθε σε ηλικία 9 χρονών και το πρώτο του γλέντι στην ηλικία των 12. Από τότε μέχρι σήμερα είναι αναρίθμητες οι εμφανίσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου υπάρχει Κρητικό και ελληνικό στοιχείο. Το 1985 κυκλοφορεί η πρώτη δισκογραφική του δουλειά και από τότε έχει ηχογραφήσει πάνω από είκοσι CD µε πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες της Κρήτης ανάμεσα στα οποία δύο χρυσά και ένα πλατινένιο.


ένα τραγούδι να το λες Ζωιδακης Νίκος ena tragoudi na to les

Η διασκέδαση βέβαια στo Aρείων δεν σταματά εκεί και συνεχίζεται μέχρι το καλοκαίρι! 

Το Σάββατο 3 Μαίου έρχεται "ανεβασμένος" ο Αντύπας. Ένας από τους αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές που καταφέρνει να ερμηνεύει ζωντανά μεγάλες λαϊκές επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών εξίσου επιτυχημένα με τις δικές του, ίσως και καλύτερα.

«Είμαι Ανεβασμένος», «Δεν Κοιμάμαι», «Ενα σου Σημάδι Μόνο», « Απόψε στις Ακρογιαλιές», «Απαγορεύεται να σε Αγαπάω» και πολλά άλλα, αξέχαστα τραγούδια θα διασκεδάσουν τους θαμώνες της μικρής Γαλλίδας.

ΑΡΑΓΕ (ΔΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ) - ΑΝΤΥΠΑΣ

Ο Πάνος Καλίδης, ο Ηλίας Βρεττός και η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Πάτρα το Σάββατο 10 Μαΐου.

Ο Πάνος Καλλίδης μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το κοινό της Πάτρας με τις επιτυχίες του.

Μαζί του για  για άλλη μια φορά  η Κατερίνα Στικούδη και ο Ηλίας Βρεττός σε άγριες διαθέσεις.


Το νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα 9/8 στα Ροϊτικα Πατρών όλη τη φετινή σεζόν επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις με δυνατά ονόματα και πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.
 
Έτσι θα συνεχίσουν για ακόμα περισσότερες νύχτες διασκέδασης!