Το Σαββατοκύριακο στο χώρο του Παλαιού Αρσάκειου Πατρών - Μεγάλη συναυλία με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο

Όλα έτοιμα για το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή από μαθητές, φοιτητές και γενικότερα από την νεολαία της Πάτρας.

Το σύνθημα είναι ένα: «Σπάστε τα δεσμά». Το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί στις 12 με 13 Απριλίου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στον χώρο του Παλαιού Αρσάκειο Πατρών, στο κέντρο της πόλης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι διοργανωτές του έχουν φροντίσει για την διεξαγωγή πλήθους παράλληλων εκδηλώσεων που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του.

Συναυλίες μαθητικών συγκροτημάτων, θεατρικά σκετς (ενάντια στην Χρυσή Αυγή και ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση), graffiti, ξιφασκία, βιβλιοπωλείο, παρουσίαση Peoject πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού και άλλα πολλά θα λειτουργούν παράλληλα το διήμερο σε ένα φεστιβάλ που έχει δημιουργήσει πλέον την δική του παράδοση στον χώρο των μαθητικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων.


Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα γίνει την Κυριακή στις 13 του μήνα με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Το διήμερο λοιπόν που έρχεται η μαθητική νεολαία της ΚΝΕ μας καλεί να σπάσουμε τα δεσμά που έχει θέσει στην νέα γενιά (σύμφωνα με τους διοργανωτές και την αφίσα της εκδήλωσης) η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε έναν αγώνα ζωής:  Ε.Ε. vs Νεολαία!


Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Δημήτρης Σταρόβας - Ο Μιχαλιός


Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Χορεύοντας σ' άγνωστα μέρη


Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Χαμαιλέοντας