Τους καταλάβαινες από τα αποτυπώματα όσους πήγαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Απριλίου στο Jagermeister party στο Dream City Πάτρας!

 

Είχαν ένα σούπερ tatoo στον λαιμό, στο στήθος ή στα χέρια και ένα βλέμμα μεταξύ hangover και ενοχής ότι περάσαμε καλά αλλά καλύτερα να μην το συζητήσουμε.

Το prive Jagermeister party είναι το «εναλλακτικό» πάρτι που απευθυνόταν κυρίως σε baretenders, djs, doormen, bar owners και όσους ξέρουν από δίσκο (service) ενώ σε αυτά παρεισφρήσαν και τα λατρεμένα party animals της Πάτρας!

Όλοι μαζί για ακόμα μια φορά κατάφεραν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους!


Η ατμόσφαιρα είχε αρχίσει να ζεσταίνεται μόνο από την διάθεση του κόσμου ενώ η μουσική ξεκίνησε να παίζει σε χαμηλό tempo και στην συνέχεια ήρθε η απογείωση.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες στο bar τακτοποιήθηκαν και όλος ο κόσμος είχε βρει την γωνιά του για το πάρτι.

Όταν το κέφι είχα είχε ανάψει για τα καλά, με τα ποτά να διαδέχονται το ένα το άλλο καυτές παρουσίες έκαναν την εμφάνιση τους.

Τα κορίτσια της Jagermeister συνεχώς μοίραζαν σφηνάκια ενώ το κρύο πραγματικά δεν άγγιζε κανέναν και για περισσότερο από 5 ώρες ο κόσμος χόρευε ασταμάτητα παρόλο που τα ποτά είχαν τελειώσει από νωρίς.
 
Ο dj ξεσήκωσε τους πάντες με τις house διαθέσεις τους, ενώ δεν άφησε εκτός από το πρόγραμμά του και πιο mainstream και RnB ακούσματα.

Η μουσική έπαιζε σε δυνατά vibes μέχρι το πρωί με μια από τις καλύτερες στιγμές η ώρα που «μπήκαν» στο κλουβί οι χορεύτριες.

Το Jagermeister το ιδιαίτερο ποτό που φτιάχνεται από 56 φυσικά συστατικά είχε το δικό του ρόλο σε αυτή τη prive τις βραδιά! Σε σφηνάκια ή ποτά κυρίως όμως κρύο παρέσυρε τους θαμώνες και τους ξεσήκωσε με πολύ «άγριες» διαθέσεις!