Η εκγύμναση σε κλειστό χώρο εκ πρώτης όψεως δεν υπολείπεται σε αξία της γυμναστικής στον καθαρό αέρα, πόσo μάλλον που μας προστατεύει και από ενδεχόμενο κρύωμα.

Σύμφωνα με επιστημονική μελέτη από τις ΗΠΑ η άσκηση στην ύπαιθρο είναι πολύ πιο ωφέλιμη για τον οργανισμό, αφού η επαφή με τα στοιχεία της φύσης συμβάλλει στην ψυχολογική και πνευματική μας ηρεμία. 

Ο Πατρινός πρωταθλητής Μάκης Μαραγκός είναι φαν της γυμναστικής στην φύση, έτσι τον είδαμε στο παλιό σανατόριο της Πάτρας να γυμνάζεται σκληρά για τους επόμενους του αγώνες.

Μαζί με τον προπονητή του μας έδειξε πως διατηρεί την εξωπραγματική θα λέγαμε φυσική κατάσταση, με εξαιρετική μυϊκή πυκνότητα, συμμετρία και εννοείται «ξυραφένια» γράμμωση.


Maragos makis "training the competition 2014"

Ο Μάκης πρόσφατα βρέθηκε στην Κολωνία όπου πραγματοποιείται η έκθεση της FIBO POWER, που είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκθέσεις παγκοσμίως, αν όχι η μεγαλύτερη, με πολλά events, προσκεκλημένους, περίπτερα εταιριών και φυσικά αγώνα επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικούς.

Eκεί βρέθηκε με πασίγνωστους αθλητές από όλο τον κόσμο ενώ την δική μας προσοχή τράβηξε η φωτογραφία του με την πασίγνωστη Larrisa Reis (επαγγελματίας IFBB).