Πρώτη δημόσια εμφάνιση του στο νέο του ρόλο την Κυριακή των Βαϊων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου

Ο μουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "Ιωάννης Κοκονέτσης", κ. Βασίλης Σκάζας, είναι απο σήμερα ο νέος υπαρχιμουσικός της! Ο νέος υπαρχιμουσικός θα συνεπικουρείται στο έργο του από τον επίσης εδώ και μια διετία υπαρχιμουσικό, κ. Δημήτρη Μίχαλο. Η σχετική απόφαση ελήφθη με γνώμονα τα προσόντα του και την διάθεσή του να προσφέρει στο μουσικό σώμα της Φιλαρμονικής αυτά που χρειάζεται σε επίπεδο διδασκαλίας, διεύθυνσης, ρεπερτορίου, συνεργασιών κλπ.

Αναμένεται δε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ως υπαρχιμουσικός την Κυριακή των Βαϊων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, οπου και θα παραστεί η Φιλαρμονική στις Εορτές Εξόδου με επικεφαλής της τον αρχιμουσικό κ. Παναγιώτη Παναγάκο. Θα διευθύνει μετά το πέρας των εκδηλώσεων και σε παρέλαση το πασίγνωστο εμβατήριο "Κορυφω" του αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας "Παλαιά", κ. Σπυρίδωνος Προσωπάρη!

Ποιός είναι ο Βασίλης Σκάζας

Ο νέος υπαρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "Ιωάννης Κοκονέτσης" αποτελεί εδω και πολλά χρόνια απο τα κορυφαία στελέχη της.

Εχει συνεργαστει, συμμετέχοντας ως μουσικός (σουσάφωνο-ευφώνιο), με:

1) Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας "Μάντζαρος".

2) Φιλαρμονική Μ.Ο.Μ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου "Ιωσήφ Ρωγών".

3) Φιλαρμονική Ακράτας.

4) Δημοτική Φιλαρμονική Ζακύνθου.