«Φωτιές» άναψε η εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου ο οποίος μιμήθηκε με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία τον Παντελή Παντελίδη στο πέμπτο live του «Your Face Sounds Familiar»

Οι κριτές επικεντρώθηκαν περισσότερο στη φωνή του τραγουδιστή και την εμφάνισή του παρά στη μίμηση του ηθοποιού.

Τα σχόλια που ακούστηκαν στον «αέρα» δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τον Παντελή Παντελίδη, ειδικά από τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος τον «έκραξε» άσχημα.

Απευθυνόμενος στον Λευτέρη Ελευθερίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πως μπόρεσες εσύ που είσαι ένας άνθρωπος λεπτός, σικάτος, φίνος, να έχεις το look του διπλού πιτόγυρου με απ’ όλα που έχει ο Παντελίδης, και αυτό το βλέμμα που έχει ο τυφλοπόντικας… Αν ρωτήσει κάποιος τον Παντελίδη τι άρωμα φοράς θα πει “τζατζίκι παρφούμ”»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας «αποτελείωσε» τον τραγουδιστή, λέγοντας ότι: «Δεν μπορούσα να φανταστώ πως στη φωνή θα ήσουν χειρότερος ακόμα και από το πρωτότυπο».

Μόνο η Μπέσυ Μάλφα έσωσε την κατάσταση λέγοντας ότι ο Παντελής Παντελίδης έχει ωραία φωνή, είναι σωστός και δεν φαλτσάρει.

Φυσικά, στα social media έγινε χαμός μετά από αυτές τις δηλώσεις καθώς ο τραγουδιστής έχει εδώ και ενάμιση χρόνο πολλούς φανατικούς θαυμαστές.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...


zapPIT.gr YFSF: Ζαχαράτος και Ρήγας σχολιάζουν τον Παντελίδη