Συνεχής ενημέρωση της παρέλασης

Η νύχτα όσο περνάει η ώρα γεμίζει χρώματα, κέφι, φαντασία και μπρίο και ένα «ποτάμι» 30.000 καρναβαλιστών «ξεχύνεται» δια μήκος της Κορίνθου στην νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου. Το Πατρινό Καρναβάλι είναι εδώ! Το Πατρινό Καρναβάλι απογειώνεται με παρέλαση του Σαββάτου σκορπώντας το μήνυμα της ελπίδας σε όλη την Ελλάδα.

Χιλιάδες καρναβαλιστές δίνουν έναν καρναβαλικό τόνο στη νύχτα της Πάτρας υψώνοντας με τον ενθουσιασμό τους, τον χορό τους, το τραγούδι τους, την διάθεση τους ένα τεράστιο κύμα αντίστασης στις δυσκολίες της εποχής.

Η νύχτα είναι αφιερωμένη στα πληρώματα, η νύχτα είναι γεμάτη καρναβάλι! Οι στολές των γκρουπ ευφάνταστες, καλλιτεχνικές, ανατρεπτικές , σατυρικές, γεμάτες από χρώματα, φανερώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι ιδέες και οι εμπνεύσεις των Πατρινών καρναβαλιστών δεν έχουν κρίση! Τα νιάτα της Πάτρας αψηφώντας το κρύο και την βροχή σκορπάνε δροσιά, ομορφιά , ερωτισμό και πάνω από όλα καρναβάλι!

Δείτε φωτογραφίες από την νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου αλλά και από το κέντρο της πόλης και πάρτε μία γεύση από το ποτάμι των 30.000 καρναβαλιστών...


Η μέρα, η νύχτα, το κρύο και η ζέστη δεν έχει σημασία γι' αυτούς... και φαίνεται!


Υπό καταρρακτώδη βροχή οι καρναβαλιστές συνεχίζουν σε... τρελό ρυθμό


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το κέφι...


Ο παλμός του καρναβαλιού στην Πλατεία Γεωργίου


Οι ετοιμασίες στο κέντρο πριν την παρέλαση