Παίρνει πρωτοβουλίες για να κανονίσει δραστηριότητες μαζί σου.

Όσο απασχολημένος ή κουρασμένος και αν είναι ένας άντρας, αν θέλει να σε δει θα βρει χρόνο. Καμία εξαίρεση και αλάνθαστο κριτήριο για το αν πραγματικά θέλει να σε βάλει στη ζωή του.

Θα σε καλέσει σε πραγματικό ραντεβού.

"Είμαι με τα φιλαράκια μου έξω, θες να περάσεις;" Aν ένας άντρας θέλει πραγματικά να σε γνωρίσει θα βρει χρόνο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να συναντηθείτε μόνοι σας. Αν προσπαθεί να σε στριμώξει στο πρόγραμμά του τότε το ίδιο κάνει και για καμιά δέκα κορίτσια.

Δεν θα σε πιέσει για σεξ.

Πρόσεξε γιατί υπάρχει μια λεπτή γραμμή εδώ. Δεν λέμε ότι θα δεν θα σου κάνει πρόταση στο πρώτο, στο δεύτερο, στο τρίτο ή σε κάθε ραντεβού απλά δεν θα σε πιέσει ή δεν θα θυμώσει όταν του πεις το μεγαλειώδες όχι. Μάντεψε γιατί!

Θα διανύσει χιλιόμετρα για να σε δει.

Δεν έχει σημασία αν μένετε δέκα λεπτά ή μία ώρα μακριά. Αν σε θέλει θα σηκωθεί, θα πάρει το αυτοκίνητό του (ή την μηχανή του ή ταξί) και θα έρθει να σε δει. Θα έρθει να σε πάρει, θα σε βγάλει έξω και μετά θα σε γυρίσει πάλι σπίτι.

Δεν κοιτάει συνεχώς το κινητό για ενημερώσεις από το Facebook και μηνύματα.

Στα πρώτα ραντεβού αυτό δείχνει πολλά. Αν τσεκάρει συνέχεια το Facebook, Τwitter, Instagram, WhatsApp, Viber και δεν σε προσέχει τότε κάτι περιμένει και σίγουρα όχι, τηλέφωνο από την άρρωστη γιαγιά του.

Θα σου στείλει μήνυμα μετά το ραντεβού όταν φτάσει σπίτι του.

Αν είστε ακόμη στο αρχικό στάδιο της σχέσης, που δεν περνάτε μαζί τα βράδια σπίτι του, πρέπει να περιμένεις μήνυμά του όταν εκείνος φτάσει σπίτι. Ένα "πέρασα καλά και θέλω να σε ξαναδώ" είναι αρκετό. Αν βέβαια περάσει αρκετή ώρα και δεν στείλεις, μην περιμένεις. Τηλεφώνησέ του και δεςς πόσο θα χαρεί με την πρωτοβουλία σου.

Θα σταματήσει τα clubs και τα μέρη όπου γνωρίζει γυναίκες.

Ποιο το νόημα να πάει αν έχει βρει κάποια που πραγματικά τον ενδιαφέρει;

Θα σε αγγίζει σε δημόσιους χώρους Φυσικά δεν εννοούμε ότι θα σου σκίσει τα ρούχα κατά τη διάρκεια του δείπνου στο αγαπημένου σου εστιατόριο, αλλά κάποιος που ενδιαφέρεται δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πιάσει το χέρι σου ή να στηρίξει τον χέρι του στον ώμο σου, ή να σου πιάσει τη μέση.

Θα στο πει και θα στο δείξει.

Κάθε άντρας μιλάει και φέρεται με τον δικό του συγκεκριμένο τρόπο. Οι λέξεις είναι ωραίες αλλά πάντα πρέπει να συνυπάρχουν με τις ανάλογες πράξεις. Στην αρχή της σχέσης κοίταξε όχι, τι λέει, αλλά τί κάνει για σένα. Οι λέξεις μπορεί να λένε ψέματα. Οι πράξεις ποτέ.