Είναι που έχουν περάσει αμέτρητοι μήνες, χρόνια και εσείς θέλετε να ξεφύγετε από την ταμπέλα της "απλής σχέσης". Έχετε τα δίκια σας.

Θέλετε να δείτε αν αυτό που έχετε μπορεί να πάει...παρακάτω, να ονειρευτείτε γάμους και βαφτίσια. Άλλωστε ένα νυφικό όλες μας θέλουμε να το βάλουμε.


Πριν αρχίσετε τη μουρμούρα τύπου "τι κάνουμε από εδώ και τώρα", "η Μαρία αρραβωνιάστηκε" και όλα αυτά που κατά καιρούς σας έχουν περάσει από το μυαλό δείτε 10 σημάδια που μπορεί να μην τα έχετε παρατηρήσει και τα οποία μαρτυρούν ότι η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο.


1. Κοινές selfies φωτογραφίες. Από εκεί που έβγαζε μόνο τον εαυτό του και τους φίλους του, τώρα βγάζετε και σαν ζευγάρι. Μάλιστα τις ανεβάζει και στον τοίχο του.

2. Facebook. Ξαφνικά βλέπετε το προφίλ του και γράφει δεσμευμένος. Οκ, το αγόρι λιώνει για εσάς και μάλλον δεν το έχετε καταλάβει.

3. Φεύγει μέσα στη νύχτα και αρχίζει και ψάχνει κάβα ανοιχτή για να πιει μαζί σας ένα τέλειο κρασί. Ε, πραγματικά δεν τον κάνει για τον εαυτό του αλλά μόνο για νας ευχαριστήσει.

4. Μιλώντας για τους μισθούς σας. Αν σας αρχίσει κουβέντα στα ξαφνικά πόσα λεφτά βγάζετε, όχι δεν έπιασε δουλειά στην εφορία, ούτε το κάνει από κουτσομπολιό. Προφανώς σχεδιάζει το επόμενο βήμα και καλώς ή κακώς το οικονομικό παίζει ρόλο. Να μείνετε μαζι σε ένα σπίτι αλλά έχει και έξοδα.

5. Γυρίζετε κουρασμένη από τη δουλειά και βλέπετε στο κρεβάτι σας, ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα και ένα τέλειο φόρεμα. Σας θέλει κούκλα και σας ανακοινώνει ότι σήμερα πριν βγείτε έξω θα περάσετε για λίγο από τους γονείς του. Είναι αυτή η ανεπίσημη γνωριμία που για τους άνδρες όμως σημαίνει πολλά.

6. Θέλει να αγοράσετε ένα κατοικίδιο. Με λίγα λόγια θα αποκτήσετε...παιδί μέχρι τουλάχιστον να έρθει η πρόταση και το κανονικό παιδί.

7. Ακυρώνει τα πολλά - πολλά με τους φίλους του. Εκεί που η ζωή του ήταν οι φίλοι του και τα ξενύχτια μαζί τους, ξαφνικά βλέπετε έναν άλλο άνθρωπο. Ακυρώνει τα πολλά-πολλά και αρχίζει να γίνεται σπιτόγατος.


Θέλετε κι άλλα; Δώστε λίγο χρόνο και μετά το νυφικό σας περιμένει στη γωνία.