Μήνυση στην Εισαγγελία προκειμένου να ενεργοποιηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τη μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων έκαναν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Tele Time που κάνουν επίσχεση εργασίας παραμένοντας απλήρωτοι. Η Εισαγγελία μεταβίβασε την αναφορά στην Αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί κατά προτεραιότητα, με βάση το σχετικό νόμο.

Οι εργαζόμενοι του Tele Time διεκδικώντας δεδουλευμένα που ξεπερνούν τις 33.000 ευρώ αλλά και την καταβολή του Χριστουγεννιάτικου δώρου.

Μέχρι σήμερα η κυριότητα του μηχανημάτων του Tele Time ανήκει στους εργαζόμενους αν και έχει γίνει έξωση από τα καινούρια στούντιο στο παλιό Patra Tv.

Πριν λίγες ημέρες οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού καταδικάστηκαν σε είκοσι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού της για οφειλές σε εργαζόμενους. Μάλιστα το Πρωτοδικείο τους επέβαλε και πρόστιμο 6.000 ευρώ. Οι κατηγορούμενοι δεν ήσαν παρόντες και δικάστηκαν ερήμην. Προφανώς θα ασκήσουν έφεση. Το ποσό της αγωγής που θα εκδικαστεί από άλλο αρμόδιο δικαστήριο ανέρχεται στα 67.000 ευρώ.