Η καθημερινή ενότητα μαγειρικής ¨Η μαμά μαγειρεύει¨ με την Πατρινή Μαρία Παπαγεωργίου, παρουσιάζει συνταγές για φοιτητές, για νέους μάγειρες και γι’ αυτούς που θέλουν να δοκιμαστούν και στα πιο δύσκολα. Με πολύ νόστιμες και οικονομικές εύγευστες προτάσεις.

Σήμερα η σεφ προτείνει ¨Παγωτό Μόκα¨

Ακολουθήστε βήμα, βήμα τις συμβουλές για την εκτέλεση της συνταγής για να φτιάξετε το πιο γευστικό παγωτό. Για οποιαδήποτε ερώτηση στείλετε τα μηνύματα σας στο [email protected]. Θα σας απαντά η εκλεκτή μαγείρισσα Μαρία Παπαγεωργίου.

Χορηγός των συνταγών ¨Η μαμά μαγειρεύει¨, είναι η εταιρία ¨ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΙΑΣ¨

(Μπίτας Ε.Π.Ε. τηλ. Επικοινωνίας: 26940 71 498)

Θα μας βρείτε επίσης στο fan page ¨Η μαμά μαγειρεύει¨ του facebook


ΣΥΝΤΑΓΗ: ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ

Υλικά για  Παγωτό Μόκα

1 γάλα εβαπορέ

1 ζαχαρούχο γάλα

1 σαντιγί

2 κουταλιές σούπας νεσκαφέ

Εκτέλεση

Βήμα 1ο:

Σ’ ένα μπόλ προσθέτουμε όλα τα υλικά, 1 γάλα εβαπορέ, 1 ζαχαρούχο γάλα, την σαντιγί και 2 κουταλιές σούπας νες καφέ. Τα χτυπάμε με το μίξερ για 10 λεπτά.

Βήμα 2ο:

Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα και μετά το ανακατεύουμε πάλι με ένα κουτάλι. Στην συνέχεια  το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και την επόμενη μέρα είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Η μαμά σας εύχεται καλή όρεξη!