Η καθημερινή ενότητα μαγειρικής ¨Η μαμά μαγειρεύει¨ με την Πατρινή Μαρία Παπαγεωργίου, παρουσιάζει συνταγές για φοιτητές, για νέους μάγειρες και γι’ αυτούς που θέλουν να δοκιμαστούν και στα πιο δύσκολα. Με πολύ νόστιμες και οικονομικές εύγευστες προτάσεις.
Σήμερα η σεφ προτείνει ¨Παγωτό Μόκα¨
Ακολουθήστε βήμα, βήμα τις συμβουλές για την εκτέλεση της συνταγής για να φτιάξετε το πιο γευστικό παγωτό. Για οποιαδήποτε ερώτηση
στείλετε τα μηνύματα σας στο [email protected].
Θα σας απαντά η εκλεκτή μαγείρισσα Μαρία Παπαγεωργίου.
Χορηγός των συνταγών ¨Η μαμά μαγειρεύει¨, είναι η εταιρία ¨ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΙΑΣ¨
(Μπίτας Ε.Π.Ε. τηλ. Επικοινωνίας: 26940 71 498)
Θα μας βρείτε επίσης στο fan page ¨Η μαμά μαγειρεύει¨ του facebook
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ
1 γάλα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 σαντιγί
2 κουταλιές σούπας νεσκαφέ
Εκτέλεση
Βήμα 1ο:
Σ’ ένα μπόλ προσθέτουμε όλα τα υλικά, 1 γάλα εβαπορέ, 1 ζαχαρούχο γάλα, την σαντιγί και 2 κουταλιές σούπας νες καφέ. Τα χτυπάμε με το μίξερ για 10 λεπτά.
Βήμα 2ο:
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα και μετά το ανακατεύουμε πάλι με ένα κουτάλι. Στην συνέχεια το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και την επόμενη μέρα είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Η μαμά σας εύχεται καλή όρεξη!