Οδοιπορικό σε μία εποχή που αν και δεν είναι τόσο μακρινή, ωστόσο οι νύχτες της ήταν παρά πολύ διαφορετικές από τις νύχτες της σύγχρονης νυχτερινής Πάτρας. Το Club που μεσουρανούσε και ήταν το must για κάθε βραδινή έξοδο ήταν ένα:

Το Club Di Oggi των αδελφών Χριστόπουλου, στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, στην οδό Ηφαίστου. 

Χοροί μέχρι πρωίας, ποτό, φλερτ, έρωτες σε ένα από μεγαλύτερα Club που έχουν περάσει από την νύχτα της Πάτρας, γράφοντας τις δικές του σελίδες στη Πατρινή διασκέδαση.

Το Oggi ήταν το μαγαζί που προσφερόταν για έξοδο νωρίς τη νύχτα, από τα μεσάνυχτα και μετά, ήταν όμως και ο τελευταίος σταθμός των ξενύχτηδων, τότε που το clubbing, το ποτό και ο χορός, από το ένα μαγαζί στο άλλο, ήταν ακόμη ζωντανό.

Το συγκεκριμένο club πρωτοπορούσε από την άποψη ότι ήταν καθαρά και μόνο club, φθάνοντας την αξία του κλασικού στις βραδινές εξόδους της Πάτρας. Γεμάτο από καθημερινές μέχρι και Σαββατοκύριακο, το επέλεγαν για την διασκέδαση τους Πατρινοί αλλά και φοιτητές, δείγμα και αυτό της κλασικότητας που είχε ως μαγαζί και της αξίας του.

Δεν ήταν όμως το μόνο: Ήταν ίσως το κυρίαρχο σε ένα τετράγωνο όπου χτυπούσε στην κυριολεξία η καρδιά της νύχτας της Πάτρας. Οι επιλογές ήταν πολλές μέσα σε μόλις λίγα μέτρα: «Πελοπόννησο», «Tequila» ή ακόμη και «Traffic» για το πρώτο ποτό.

Στη συνέχεια «Ιsabella» για όσους ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό κάπως πιο νεανικό και «Κασκόλ» ακόμα ή "Tirebouchon" για τους πιο "αιρετικούς". Υπήρχαν και άλλα: Το «Αυγό» για τους κάπως πιο rock, το «Faggoto» για όσους ήθελαν μία ελληνική βραδιά.

Κάθε μαγαζί είχε το χαρακτήρα του. Όλοι όμως οι χαρακτήρες και όλος ο κόσμος κατέληγαν τα ξημερώματα σε ένα κοινό σημείο. Στο Club Di Oggi. To Oggi που έχει περάσει οριστικά στο χθες, όπως στο χθες έχουν περάσει και εκείνες οι νύχτες στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας.

Δείτε το video και πάρτε μία γεύση από αναμνήσεις.