Ένα ακόμα Πατρινό Καρναβάλι πέρασε και η νύχτα της Πάτρας έγινε ημέρα από τα πυροτεχνήματα που έσκασαν στον ουρανό.

Το Πατρινό Καρναβάλι 2017 ανήκει στο παρελθόν, ο εντυπωσιακός «μαρξιστής» Βασιλιάς Καρνάβαλος πήρε φωτιά στο λιμάνι της Πάτρας και χιλιάδες κόσμου, συγκεντρώθηκαν στον μώλο της Αγίου Νικολάου για να τον αποχαιρετήσουν.

Τα πυροτεχνήματα που έσκαγαν το ένα μετά το άλλο στον ουρανό έδωσαν και φέτος έναν εντυπωσιακό τόνο στην γιορτή της τελετής λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού, αφήνοντας τους καρναβαλιστές και τους επισκέπτες που έχουν έρθει στην Πάτρα, με… ανοικτό το στόμα!

Το Καρναβάλι έφυγε, όμως όπως κάθε χρόνο, θα μείνει στις καρδιές των Πατρινών και των καρναβαλιστών της, αφήνοντας και αυτό τις δικές του αναμνήσεις, εμπειρίες και την γλυκόπικρη γεύση της μεγάλης αυτής γιορτής που φτάνει στην δύση της.

Ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο μήνυμα που είχε φέτος το Πατρινό Καρναβάλι, μακριά από τις ουσίες και τους εθισμούς, ενώ ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης έδωσε το σύνθημα για την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και το ξεκίνημα της δημιουργίας ενός νέου.

Ο χορός όμως και το γλέντι θα συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια της νύχτας στα μαγαζιά και στα στέκια της Πάτρας, ενώ σε ότι αφορά την τελετή λήξης η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, θα φέρει λίγη ώρα μετά την εμφάνιση στην σκηνή του θρυλικού μουσικού συγκροτήματος των Boney M.

Oι Boney M. θα τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες διαχρονικές τους επιτυχίες που ακούστηκαν και στο φετινό καρναβάλι και θα απογειώσουν το κέφι και την διασκέδαση των καρναβαλιστών, σε μία εμφάνιση που θα αφήσει εποχή.