Γέλιο, χορό, σάτιρα και θέαμα πρόσφεραν τα γκρουπ του Κρυμμένου Θησαυρού που συμμετείχαν στα «Καλύτερα μας» που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Πρόκειται για τα πληρώματα αυτά που ξεχώρισαν στο θεατρικό, στην παντομίμα και στον χορό, διεκδικώντας το καθένα πλέον στην κατηγορία του το πρώτο βραβείο. Στην  σκηνή που στήθηκε μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων οι καρναβαλιστές έδειξαν το ταλέντο που έχουν και απέδειξαν ότι το καρναβάλι είναι συνώνυμο με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Νατάσσα Τραγουστή, ενώ τα πληρώματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μπροστά στην κριτική επιτροπή που σίγουρα με τα όσα διαδραματίστηκαν στην θεατρική σκηνή, βρέθηκε  σε δύσκολη θέση, αφού το κάθε τρίλεπτο ήταν καλύτερο από το άλλο.

Αυτοί που το ευχαριστήθηκαν περισσότερο από όλους ήταν οι θεατές που βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και παρακολούθησαν τα δρώμενα.  Το κάθε νούμερο αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και αυτό φάνηκε από το χειροκρότημα του, κάτι που σίγουρα ικανοποίησε τους καρναβαλιστές και τα πληρώματα που για να παρουσιαστούν όπως τους είδαμε στην σκηνή, έχουν ξοδέψει αρκετό χρόνο σε πρόβες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του patrasevents.gr από τα όσα διαδραματίστηκαν στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο.


«Τα Καλύτερα μας» στην Πάτρα: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό για τον Κρυμμένο Θησαυρό (Part 1)


«Τα Καλύτερα μας» στην Πάτρα: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό για τον Κρυμμένο Θησαυρό (Part 2)


«Τα Καλύτερα μας» στην Πάτρα: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό για τον Κρυμμένο Θησαυρό (Part 2)


«Τα Καλύτερα μας» στην Πάτρα: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό για τον Κρυμμένο Θησαυρό (Part 4)


«Τα Καλύτερα μας» στην Πάτρα: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό για τον Κρυμμένο Θησαυρό (Part 5)


«Τα Καλύτερα μας» στην Πάτρα: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό για τον Κρυμμένο Θησαυρό (Part 6)



Πάτρα: Κόσμος στην πλατεία Γεωργίου για «Τα Καλύτερα μας»