Το πανηγύρι του Πατρινού Καρναβαλιού ήδη έχει ξεκινήσει στους δρόμους της Πάτρας.

Οι χιλιάδες επισκεπτών που καταφτάνουν κατά κύματα στην Πάτρα, κάνουν τις πρώτες τους βόλτες στους δρόμους του κέντρου, παίρνοντας μία γεύση από την πόλη και την ζωή της.

Άλλοι με τις βαλίτσες τους στο χέρι, άλλοι μασκαρεμένοι κατεβαίνουν στο κέντρο, για να δουν από κοντά την παρέλαση αρμάτων, αλλά και να πάρουν μία πρώτη «μυρωδιά» από του άρωμα του Πατρινού Καρναβαλιού που ήταν αυτό που τους έφερε στην πόλη μας.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου είναι γεμάτος από κόσμο, όπως και τα καταστήματα εστίασης που υπάρχουν στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας. Αρκετό κόσμο έχει εξάλλου η πλατεία Γεωργίου, η πλατεία Τριών Συμμάχων, η πλατεία Όλγας και γενικότερα το κέντρο της πόλης.

Το κέντρο είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ώρες θα βουλιάξει από τον κόσμο με τους νεαρούς που έχουν φτάσει στην Πάτρα να βγαίνουν στους δρόμους και στα νυχτερινά κέντρα. 

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στον πεζόδρομο της Ηφαίστου και στην Γεροκωστοπούλου που είναι και το αγαπημένο στέκι της νεολαίας και των φοιτητών.

Δείτε φωτογραφίες από το τι γινόταν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας: