«Στόχος» αγνώστων έγινε χθες το μεσημέρι το αυτοκίνητο του αντιδημάρχου Ήλιδας κ. Νώντα Παναγιωτόπουλου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Αμαλιάδα. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Παναγιωτόπουλος, άγνωστοι πέταξαν αυγά επάνω στο αυτοκίνητο.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το patrisnews, βρισκόταν στο Δικαστήριο για την υπόθεση με τους προέδρους των Σωματείων των λαϊκών αγορών, και όταν τελείωσε και επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι είχαν πετάξει αυγά επάνω στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει νωρίτερα η γυναίκα του.

Με μαύρο όχημα

Όπως του ανέφεραν γείτονες, το συμβάν έγινε πέντε λεπτά πριν την άφιξή του και λένε ότι είδαν ένα όχημα μαύρου χρώματος, πιθανόν μάρκας Nissan, στο οποίο επέβαιναν άγνωστα άτομα τα οποία και πέταξαν τα αυγά.


Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, μιλώντας στην εφημερίδα ‘Πατρίς’ άφησε υπόνοιες ότι μπορεί το συμβάν να έγινε από πωλητές της λαϊκής αγοράς, καθώς έγινε λίγα λεπτά μετά την αναβολή του δικαστηρίου. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά, καταδικάζοντας το περιστατικό:

«Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι μου και όταν ήρθα με ενημέρωσαν οι γείτονες ότι κάποιοι πέρασαν με ένα μαύρο Nissan, πήραν στροφή πιο κάτω, γύρισαν και πέταξαν στο αυτοκίνητο αυγά. Εγώ καταδικάζω αυτή την πράξη, ως πράξη βίας, αυθαιρεσίας, τραμπουκισμού και δειλίας. Εγώ δεν έχω με κανέναν απολύτως διαφορές. Σήμερα (σημ. χθες), γινόταν ένα δικαστήριο με τα Σωματεία των λαϊκών αγορών, όπου ήταν κατηγορούμενοι οι πρόεδροι. Εγώ με τους κυρίους έχω κάτι, απλώς αυτοί θεωρούν ότι έχουν προσωπικά μαζί μου. Δηλαδή δεν ξέρω πόσο κακό είναι κάποιος να προσπαθεί να βάλει μία τάξη; Εγώ σας είπα δεν έχω με κανέναν διαφορά, υποπτεύομαι όμως, δεν λέω ότι είναι αυτοί, κάποια από τα μέλη των Σωματείων, επειδή αυτοί με αποκαλούσαν ότι είμαι δικτάτορας και δεν κάνω πίσω. Προφανώς κάποιοι από αυτούς το έκαναν. Δεν έχω στοιχεία, αλλά δεν έχω με κανέναν άλλο διαφορά».