Την αναμέτρηση μιας γυναίκας ποδηλάτισσας με δύο «κάφρους» οδηγούς κατέγραψε ένας μοτοσικλετιστής που παρακολούθησε ιδίοις όμμασι το περιστατικό, σε κάποιον κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.

Στο βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε μια νέα γυναίκα πάνω σε ποδήλατο να δέχεται παρενόχληση από τους δύο άνδρες μέσα σε ένα βαν, την ώρα που τα τρία οχήματα (το αυτοκίνητο, το ποδήλατο και ο μοτοσικλετιστής με την κάμερα GoPro στο κράνος του) είναι σταματημένα στο φανάρι. 

Το βαν πλησιάζει τη γυναίκα σε απόσταση αναπνοής, κινούμενο σαν να πρόκειται να της κλείσει τον δρόμο. Κατόπιν ο οδηγός αρχίζει να της την «πέφτει», και εκείνη ενοχλημένη χτυπάει με το χέρι της το πλαϊνό μέρος του αμαξιού. 

Ο οδηγός φυσικά δεν αποθαρρύνεται και συνεχίζει το... διακριτικό φλερτ τους με ακόμα μεγαλύτερες χοντράδες, λέγοντας στη γυναίκα «να το βουλώσει», ρωτώντας την αν έχει «τα ρούχα της» και απλώνοντας το χέρι για να τη γραπώσει. 

Το περιστατικό φαίνεται ότι λήγει όταν το φανάρι ανάβει πράσινο και το βαν φεύγει με ταχύτητα μπροστά. Ωστόσο, η νεαρή ποδηλάτισσα είναι αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της...

Δείτε τη συνέχεια και το απροσδόκητο φινάλε στο παρακάτω βίντεο: